Ilustrační foto: pixabay.com
Negramotnost
1. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloš Nekvasil
2.10.2016 23:08
Pane Libánský,
cenzura bohužel nepovolila použít správné a výstižné slovo - Cikán.
Tím je příhoda některým méně srozumitelná.
Miloš Nekvasil
Jiří Libánský
2.10.2016 22:36
Pane Nekvasile. Když můj kamarád rozjížděl večerku pod Karlákem , dělal jsem mu asi rok zásobovače. Také jsem se několikrát z různých důvodů zdržel a studenti jdoucí do školy a úředníci do práce se marně dožadovali svého obvyklého ještě teplého pečiva. Prostě se někde něco porouchá, něco vypadne, někdo něco poplete. To se stává. Ani moje celkem obstojná znalost čtení a základů českého pravopisu vzniklou situaci nedokázala řešit. Myslím, že dávat do souvislosti čas dodávky pečiva s gramotností postrádá smysl. Tím ovšem samozřejmě ztrácí smysl i celý tento článek. U některých lidí bych negramotnost celkem i uvítal.
Libor Farský
1.10.2016 14:01
Za tím bude zase nějaká kulišárna od pana Nekvasila, počkejme si, třeba vloží dodatek se svým typickým humorem. Negramotná osoba nemůže udělat řidičák, testy jsou písemné. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
1.10.2016 12:06
Je fakt že po Praze v 5hodin ráno nejezdím. Vyjíždím po 8 hod. ranní a to je vždy hororová situace.
Miloš Nekvasil
1.10.2016 11:49
Milé čtenářky,
rozvážka pečiva začíná v 5 hodin ráno, to je Praha ještě liduprázdná. Gramotný se v ní může pohybovat stejně rychle jako negramotný. Miloš Nekvasil
Helena Votíková
1.10.2016 11:28
Článek jsem četla 2x a nepochopila jsem, z čeho usuzujete, že zásobovač je negramotný. Co když to vůbec nebyla jeho chyba, že přijel pozdě. Pokud je to nadsázka, vtip tak dnes nejsem ve formě, moje chyba.
1.10.2016 11:27
Omlouvám překlepy, psala jsem na tabletu a jak není celý text vidět, přehlédla jsem to. Děkuji za pochopení
1.10.2016 11:25
Situace s pozdní dodávkou zboží nemusí být zaviněna jen "negramotností" ale spíše zoufalou dopravní situací v Praze. Nedávno jsem uvízla v tunelu Blanka na celou hodinu protože z kamionu který vezl nová auto jedno spadlo. Sice se naštěstí nikomu nic nestalo, ae odstraňování nehody bylo velmi zdlouhaé. Npřála byh nikomu být uvězněna mezi dvěma kamiony v tunelu, kde nevíce co s ještě stane. Já jsem si prožila svůj horor. Nevím pane Miloši jak by bylo vám v této situaci.A tak prožívám takových horor v Praze hodně, např. Pražský okruh ucpaný s názejzdem na barandovský mst, ucpaná Strakonická. Jela jsem ze Štěchovic na Žižkov 2 hodiny - ano dvě hodiny. Tak to jen pro vysvětlení dopravní situace, kterou řidiči denně prožívají. Věřím, že i řidič dovážející chleba by rád přijel včas ale prostě nemůže. Leda by měl křídla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA