To malíř podzim začal s paletou si hrát, však neví, jakou dát, na listy, stromy, na trávy, co choulí se tu u strany. Tak koukám, že červená mu letos chybí, to asi teprve možná zjistí, co zbarví listí do ruda. Jen plody rudé na pokraji lesa, ach to je krása.
FOTO: autorka
Barvy podzimu: příběh na padesát slov.
28. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
28.9.2016 20:19
Podzim jako malíř si s tím určitě nějak poradí, ale ne každý by si, Maruško, poradil s vyjádřením vlastního pocitu z té krásy, jako Ty.
Dagmar Bartušková
28.9.2016 19:41
Podzim mívá různé podoby, mně se fota líbí. A ta "padesátka" slov také.
Eva Krausová
28.9.2016 17:17
Marie N., neřekla bych, že snímky nejsou pozitivně naladěné, ostatně on podzim bývá zádumčivý...Jako i naše životy občas.
Marie Novotná
28.9.2016 17:12
Děkuji za komentáře.Určitě nebudu zkoumat kdo a kolik dal hvězdiček.Toto je z mých téměř denních procházek a momentálních nálad a pocitů.Jsem si vědoma,že nejsou pozitivně naladěné.Ale i to je život.A věřte,nebo ne
Marie Seitlová
28.9.2016 17:04
Maruško moc pěkně jsi popsala nastávající podzim a zvládla jsi to jen 50 slovy. Fotky krásně zachycují toto období.
Eva Krausová
28.9.2016 17:01
Aleno V., 5 hv. jsem dala snímkům, co fotil můj kamarád Luky, niko-li sobě, protože se mi líbí. A protože se mi líbil i výlet s ním. Zážitky jsou o prožitcích a pocitech, ne jen o snímcích. Myslím, že to moc dobře ví i paní Marie. Tak zkuste vnímat vše kolem sebe laskavěji a bude pak i Vám lépe na duši...
Alena Várošová
28.9.2016 16:44
Maruško,moc hezky napsané a fota podzimu máte krásná,úžasná jako každá Vaše fotka..Nechápu,jak Vám někdo za tyto fotky tam může dát 3* a sobě 5*.Je to normální,asi ne.....
Hezký večer.
Eva Krausová
28.9.2016 16:31
Marie, fota se mi líbí sice jen některá, ale to není vůbec podstatné, líbí se mi jak vnímáte barvy podzimu a k tomu slov netřeba. Jen umět procítit okamžiky v přírodě, to je to, oč tu běží.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem