Zakynthos a želvy
FOTO: Alena Tollarová

Zakynthos a želvy

28. 9. 2016
dovolená Řecko
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Ali, díky za velice zajímavou a netypickou reportáž z dovolené. Teď už vím, proč se asi říká "šťastná jako želva" :-) .
Jaroslava Handlová
Ta šťastná želva už teď asi tráví dovolenou na tom svém Želvím ostrově. Álo je dobře, že jsi nám pěkným vyprávěním, videem i fotkami přiblížila tuto vzácnost ostrova Zakynthos. Díky.
Olga Štolbová
Álo, díky. Přečetla, zhlédla i přímo od tebe, z ouška do ouška, vyslechla - je to úžasný zážitek. Také jsem držela palce tvým šikovným vnukům, jsi prima babička. *****
Eva Balúchová
Je vidět z fotek,že je tam hodně nadšenců,kteří se o želvy starají.Želva na fotce je pěkný kousek,škoda,že se ti nepodařilo vyfotit mladé,vylíhnuté. Tak jste měli pěkný zážitek jako bonus krásné dovolené.
Elena Valeriánová
Ali, to musel být krásný zážitek, děkuji za zprostředkování. Ta bouře mě vyděsila, to zřejmě bylo nepříjemné. Bezva video i fotky.
Zuzana Pivcová
Úžasné, jako akce i Tvou zásluhou, že jsi taková podnikavá holka a všechno Tě hned neodradí.
Dagmar Bartušková
Álo, skvělá reportáž, skvělé fotky, super video! Želvy, želváci a želvičky jsou mou srdeční záležitostí, vždyť víš. Arnold s Bobem-Izákem pozdravují vaší Poldinku.
Dana Kolářová
Velmi zajímavá reportáž i video se šťastným koncem. Krásný zážitek i pro mě. Děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%