Ilustrační foto: ingimage.com
To je príma, být tak trochu starý
15. 8. 2020Já vím, že stáří znamená úbytek sil a možností, zdravotní problémy, nedostatek peněz v peněžence a lidí kolem stolu. Že se můžeme bát toho či onoho a litovat, co jsme udělali anebo naopak neudělali atd. atd. Tak se na to podívejme z té lepší stránky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
15.8.2020 18:22
Líbí se mi komentář Lidmily. Připojuji čísi moudrost: Stáří je jediný způsob, jak se dožít vysokého věku. Je na každém, jestli si na stáří najde výhody nebo nevýhody, ale po rozhovoru s kamarádkou starší než já jsem si uvědomila, že to má těžší.
Anna Potůčková
15.8.2020 14:11
Tak tu obouvací lžíci mám opravdu dlouhou a nestydím se za to, když záda bolí a břicho zavazí :-) A co s volným časem neřeším, vždy se nějak vyplní
Dana Puchalská
15.8.2020 14:03
A já jej čtu poprvé, no toto... Děkuju. Ano čas mám, dřív mi nějak záhadně unikal.
Marie Měchurová
15.8.2020 13:52
Oldo, ty nikdy nezklameš. Tento článek ale není o Tobě, že ? Přeji ještě hodně elánu do života. Vzpomínáš na EKOLO 2017? Já nikdy nezapomenu....
Zdenka Soukupová
15.8.2020 13:30
Oldřichu, souhlasím. Občas mě sice "přepadne" některý bod z odstavce Jen cynici říkávají, ale nenechám se odradit. Dobrá mysl, optimismus a humor moc pomáhají.
Jana Šenbergerová
22.11.2017 09:44
No vida! Právě jsem zjistila, že jsem článek už před rokem četla. To je ta výhoda zapomínání. Některé věci vás mohou potěšit víckrát. :-)
Jana Šenbergerová
22.11.2017 09:41
Takový pěkný článek mi unikl. K tomu mohu jen dodat, že vždycky nějak bylo a zase nějak bude. Proč se nad stárnutím rmoutit víc, než se samo vnutí. Vždyť mládí také mělo své mouchy, a přežili jsme to. Jen to přežití u stáří nehrozí ... :-)
Dana Tomanová
22.11.2017 08:53
Tak nějak věk neřeším, člověk je jen trochu opotřebovaný:-) Nefňukám a s příp. překážkami se peru dál, to je život.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA