FOTO: autor
Kouzlo časů minulých: Zanechte vší naděje
16. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Lišková
16.10.2016 19:50
Popsal jste dobu výstižně. Byli jsme mladí, naivní a plní naděje, než přišla ledová sprcha.
Zuzana Pivcová
16.10.2016 19:07
Také patřím k těm, kteří nemohou vůbec zapomenout. Byla jsem jako studentka na práci na Rujaně. Viz můj někdejší příspěvek Mělo to být super léto. Pražské jaro a jeho konec se vzácně shodovalo s mým dozráváním, kdy jsem přišla z domova na výšku a na kolej a otevíral se mi nový svět, osobně i společensky. Odebíraly jsme Mladý svět a sledovaly všechno společenské dění. Pro mě to bylo opravdu JARO. A pak ten konec, můj psychický kolaps, chronická nespavost a konec všech nadějí.
Marie Magdalena Klosová
16.10.2016 16:09
Milý Jaroslave,z těchto vzpomínek mrazí. Jak výstižná jsou slova z Božské komedie! Já jsem tenkrát studovala na vysoké škole a byla jsem dosti naivní.Dávali jsme najevo svou radost z výhledu na lepší časy.Měla jsem štěstí,některé spolužáky vyhodili hned,mě a mé "odvážné" kamarádky pak vyhazovali od státnic.Dokončit studium nám ale dopřáli.mm
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA