Šedesát
Ilustrační foto: pixabay.com

Šedesát

13. 10. 2016
Můj příběh
Hodnocení:
(4.6 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Helenko, ráda bych tu prázdnou vázu naplnila aspoň virtuální kytici růží, ale zde to zatím nejde. Tak posílám přání všeho nejlepšího, hodně zdraví a radostně využité dárečky!
Naděžda Špásová
Helo, tak tě vítám mezi námi. Jsi ještě ucho. Hezky jste to oslavili, zajedli a zapili, tak se to má. Tak ti přeji, aby ti štěstí, spokojenost, láska a zdraví vydržely ještě hodně dlouho. *****
Alena Vávrová
Helenko, blahopřeji k narozeninám i pěkné oslavě. A přeji, ať v důchodu stiháš, hlavně všechno pěkné. Také jsem měla před lety bezvadnou oslav, jen na rozdíl od tebe mi ani moje největší váza na kytici růží nestačila ;-). To ty jsi opravdu ještě "taková mladá", tak i to ať ti vydrží ještě dlouho.
Alena Tollarová
Tak Helenko, Ty už taky? Brambořík Ti bude slavný den připomínat minimálně do jara a orchidej léta, takže vody ve váze škoda není. Škoda by byla velký den si neužít a stejně si neužívat i dny příští. Vyber si hezky zážitkové dárky a napiš nám o nich. Tak všechno nejlepší! Jak já jsem se té číslovky bála ... až z toho nakonec byl můj soutěžní příspěvek na zážitek roku (Šedesítka).
Věra Lišková
Helenko, posílám srdečné blahopřání všeho nejlepšího, od Váhy o 8 let napřed. Jste ještě mladice.
Jarmila Komberec Jakubcová
Paní Helenko přeji hodně spokojených let v důchodu.
Hana Rypáčková
Hezky jste to oslavili. Máš to nejlepší stále před sebou.Přeji ti hodně zdraví, štěstí a spoustu zážitků. "Taková mladá"- říkala moje maminka...
Helenka Vambleki
Helenko, vítej v klubu, ale zase jsem ti utekla :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
Omlouvám se, tu první větu stornuj - dík.
Květoslava HOUDKOVÁ
Helenko Votík. - BLAHOPŘEJI - budeš se určitě i nadále cítit "mladou holkou", jen mi věř, že Tě v důchodu taky postihne "záv HELENKO Votík.- BLAHOPŘEJI !! Určitě se i nadále budeš cítit mladou holkou, ale věř, že pak v důchodu i u Tebe nastoupí "závažná choroba"- postihující zejm. seniory = NEDOSTATEK ČASU ! (Už jsem to vyzkoušela u čerstvých důchodců - jen se smáli - no a za několik měsíců už potvrdili.)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%