Ilustrační foto: pixabay.com
Šedesát
13. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
13.10.2016 13:54
Helenko, ráda bych tu prázdnou vázu naplnila aspoň virtuální kytici růží, ale zde to zatím nejde. Tak posílám přání všeho nejlepšího, hodně zdraví a radostně využité dárečky!
Naděžda Špásová
13.10.2016 13:51
Helo, tak tě vítám mezi námi. Jsi ještě ucho. Hezky jste to oslavili, zajedli a zapili, tak se to má. Tak ti přeji, aby ti štěstí, spokojenost, láska a zdraví vydržely ještě hodně dlouho. *****
Alena Vávrová
13.10.2016 12:47
Helenko, blahopřeji k narozeninám i pěkné oslavě. A přeji, ať v důchodu stiháš, hlavně všechno pěkné. Také jsem měla před lety bezvadnou oslav, jen na rozdíl od tebe mi ani moje největší váza na kytici růží nestačila ;-). To ty jsi opravdu ještě "taková mladá", tak i to ať ti vydrží ještě dlouho.
Alena Tollarová
13.10.2016 12:34
Tak Helenko, Ty už taky? Brambořík Ti bude slavný den připomínat minimálně do jara a orchidej léta, takže vody ve váze škoda není. Škoda by byla velký den si neužít a stejně si neužívat i dny příští. Vyber si hezky zážitkové dárky a napiš nám o nich. Tak všechno nejlepší! Jak já jsem se té číslovky bála ... až z toho nakonec byl můj soutěžní příspěvek na zážitek roku (Šedesítka).
Věra Lišková
13.10.2016 12:07
Helenko, posílám srdečné blahopřání všeho nejlepšího, od Váhy o 8 let napřed. Jste ještě mladice.
Hana Rypáčková
13.10.2016 11:58
Hezky jste to oslavili. Máš to nejlepší stále před sebou.Přeji ti hodně zdraví, štěstí a spoustu zážitků. "Taková mladá"- říkala moje maminka...
Květoslava HOUDKOVÁ
13.10.2016 11:40
Helenko Votík. - BLAHOPŘEJI - budeš se určitě i nadále cítit "mladou holkou", jen mi věř, že Tě v důchodu taky postihne "záv
HELENKO Votík.- BLAHOPŘEJI !! Určitě se i nadále budeš cítit mladou holkou, ale věř, že pak v důchodu i u Tebe nastoupí "závažná choroba"- postihující zejm. seniory = NEDOSTATEK ČASU ! (Už jsem to vyzkoušela u čerstvých důchodců - jen se smáli - no a za několik měsíců už potvrdili.)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA