FOTO: autor
Můj nejlepší recept: Obalovaný tvarůžkový špíz
11. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Valachovičová
13.10.2016 05:45
Tvarůžky mám ráda, anglickou slaninu taky , určitě špíz bude moc dobrý, ALE jak potom zlikvidovat ten odér v kuchyni...?****/proto mínus 1*/
Jana Šenbergerová
11.10.2016 20:08
Vypadá to velmi jedle, ale je to vražedně nezdravé pro načaté žaludky i žlučníky. Někomu z toho může být krásně špatně. :-)
Eva Komínová
11.10.2016 19:35
Tvarůžky miluju obalené v trojobalu jen tak a nebo spíchnuté se suchým salámem, ale tento recept, to musí být ňamka!
Věra Lišková
11.10.2016 19:08
Přišla jsem domů z práce, promoklá a vyhladovělá a tady na talíři taková dobrota. Tak honem si jdu také něco ukuchtit. 5*
Ladislav Vesecký
11.10.2016 12:25
Děkuji za pochvalu. Samozřejmě si na jehlu můžete dát dle své libosti. Je to opravdu dobré.
Jaroslava Handlová
11.10.2016 12:01
Vidím, že jsem přišla v pravý čas k dobrému obědu! Ta vůně jde až ke mně, mňam. (Květo, hafana bych před smaženými dobrotami raději chránila).
Květoslava HOUDKOVÁ
11.10.2016 11:26
Dotaz: Tvarůžky mi připadají dost "ostré", myslím, že do špízu uplatním Romadur nebo Pivní sýr - "na zkoušku" jen 1 vajíčko (pokud by se nepovedlo, tak v sousedství je velký hafan/všežravec.)
Drahomíra Stínilová
11.10.2016 10:14
Tak to jsem ještě nezkoušela. Udělat špíz a ještě ho obalit. Asi dost pracné, ale musí to být mňamka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA