Kočičí rapsodie
Ilustrační foto: pixabay.com

Kočičí rapsodie

19. 10. 2016
Můj příběh vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Roman Procházka
Paní Eleno, pokud mi nevěříte ani slovo jako pan Libor... otázka zní: Tak proč mně čtete a reagujete? Asi vás zklamu. Vše je pravda i detaily. Je to muj deník života, který jsem jako knihu vydal. Vše jsem prožil zažil tak, jak píši. Místa , čas, pohled na vše tenkrát... reakce lidí. Hezké dny.
Elena Valeriánová
Pane Procházko, vaše články mají vtip, spád, ale myslím si, že to nejsou všechny vaše zážitky. Tak jak píše Libor, nevěřím vám ani slovo. A pokud se pletu a je to váš zážitek, tak to musíte mít velmi silný žaludek. Ten můj se obrací jen při představě :-( Kočky nemám ráda.
Lenka Hudečková
Já teda kočky opravdu nemusím, ba ani nesmím, jsem na jejich chlupy hodně alergická...divím se, žes tam vydržel celou noc...já bych zdrhala hned mezi dveřmi
Marcela Pivcová
Pane Romane, kočky za všechny problémy, které tu způsobily, bohužel nemohou, to jen jejich nová "majitelka" přecenila své možnosti. Mí tři chlupáči se dají i v bytě zvládnout - ale už i s těmi je dost práce.
Květoslava HOUDKOVÁ
Některé pražské radnice nechaly pochytat toulavé kočky, uhradily jejich kastraci - a pak je znovu pustily do původních míst. Lidé je pak dál mohou třeba krmit, ale jejich počet je už regulován. Tento postup je -myslím- správný i svědomitý.
Zdenka Jírová
Článek je vtipný jako ty předešlé. Já sama chovám kočky celý život, ale 1 nebo dvě. Na víc bych si netroufla. Mám je samozřejmně kastrované a v perfektní čistotě, tak rozhodně nejsou nijak cítit. Ta paní, která se tak ochotně stará o pouliční kočky, je mírně řečeno "střelená" a nijak jim neprospívá, když je nenechá kastrovat a nevadí jí jejich počet. Takové jednání je vlastně trestuhodné a všichni myslící chovatelé ho zavrhují. Tématem dne v tomto problému je kastrace, aby se počet toulavých a zbědovaných koček snižoval. Obdivuji Vás, že jste se nechal zlákat na noc, mne by v tomto případě nezlákal ani Alain Delon.
Roman Procházka
Libore, věřte nevěřte... Ale jo, máte pravdu.. Nebyli to kočky, ale mamuti.
Roman Procházka
Lidko, proč ne, je to a byl život, a že jsem ho měl a mam pestrý na zážitky... někdy neskutečné. Ale byli i takové, že dost lidí říkalo, že by to nezvladli... a musel jsem vydržet. I když byli chvíle...brrrr.
Helenka Vambleki
Romčo, pěkně napsané!!!
Lidmila Nejedlá
Romane, to jsou bezvadné zkušenosti a jsi dobrý, že se s námi o ně podělíš. Mňau, mňau...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%