Ilustrační foto: pixabay.com
Kočičí rapsodie
19. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Roman Procházka
23.10.2016 18:04
Paní Eleno, pokud mi nevěříte ani slovo jako pan Libor... otázka zní: Tak proč mně čtete a reagujete? Asi vás zklamu. Vše je pravda i detaily. Je to muj deník života, který jsem jako knihu vydal. Vše jsem prožil zažil tak, jak píši. Místa , čas, pohled na vše tenkrát... reakce lidí. Hezké dny.
Elena Valeriánová
21.10.2016 20:20
Pane Procházko, vaše články mají vtip, spád, ale myslím si, že to nejsou všechny vaše zážitky. Tak jak píše Libor, nevěřím vám ani slovo. A pokud se pletu a je to váš zážitek, tak to musíte mít velmi silný žaludek. Ten můj se obrací jen při představě :-( Kočky nemám ráda.
Lenka Hudečková
21.10.2016 11:10
Já teda kočky opravdu nemusím, ba ani nesmím, jsem na jejich chlupy hodně alergická...divím se, žes tam vydržel celou noc...já bych zdrhala hned mezi dveřmi
Marcela Pivcová
21.10.2016 08:56
Pane Romane, kočky za všechny problémy, které tu způsobily, bohužel nemohou, to jen jejich nová "majitelka" přecenila své možnosti. Mí tři chlupáči se dají i v bytě zvládnout - ale už i s těmi je dost práce.
Květoslava HOUDKOVÁ
20.10.2016 08:47
Některé pražské radnice nechaly pochytat toulavé kočky, uhradily jejich kastraci - a pak je znovu pustily do původních míst. Lidé je pak dál mohou třeba krmit, ale jejich počet je už regulován. Tento postup je -myslím- správný i svědomitý.
Zdenka Jírová
19.10.2016 23:42
Článek je vtipný jako ty předešlé. Já sama chovám kočky celý život, ale 1 nebo dvě. Na víc bych si netroufla. Mám je samozřejmně kastrované a v perfektní čistotě, tak rozhodně nejsou nijak cítit. Ta paní, která se tak ochotně stará o pouliční kočky, je mírně řečeno "střelená" a nijak jim neprospívá, když je nenechá kastrovat a nevadí jí jejich počet. Takové jednání je vlastně trestuhodné a všichni myslící chovatelé ho zavrhují. Tématem dne v tomto problému je kastrace, aby se počet toulavých a zbědovaných koček snižoval. Obdivuji Vás, že jste se nechal zlákat na noc, mne by v tomto případě nezlákal ani Alain Delon.
Roman Procházka
19.10.2016 19:36
Libore, věřte nevěřte... Ale jo, máte pravdu.. Nebyli to kočky, ale mamuti.
Roman Procházka
19.10.2016 19:34
Lidko, proč ne, je to a byl život, a že jsem ho měl a mam pestrý na zážitky... někdy neskutečné. Ale byli i takové, že dost lidí říkalo, že by to nezvladli... a musel jsem vydržet. I když byli chvíle...brrrr.
Lidmila Nejedlá
19.10.2016 19:02
Romane, to jsou bezvadné zkušenosti a jsi dobrý, že se s námi o ně podělíš. Mňau, mňau...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA