FOTO: autorka
Modré z nebe
17. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
18.10.2016 20:01
Praha je nádherná a také ji vnímám celou duší, když se mi podaří zajet. Moc pěkné paní Evo !
Eva Krausová
18.10.2016 08:17
Jiří, ano život je o vnímání a teprve díky němu vznikají třeba i snímky...
Evi B., nemáme to jednoduché poznávat "na otočku", ale kdoví, třeba právě proto o to víc prožíváme v okamžiku jediného dne.
Eva Balúchová
17.10.2016 20:17
Evi,já bych taky vydržela chodit po Praze a poznávat.Zahrady bych taky ráda prošla,ty si nechám na jaro.Ale taky jezdím na otočku a to se toho moc nestihne.Ten pán na 8.fotce sedí i v Brně na Mendlově náměstí u pivovaru.
Jiří Libánský
17.10.2016 18:13
Máte sympatické vnímání světa. Záměrně nepíšu vidění, ale vnímání. Nemáme pro to výraz. Ale vnímání mi připadá blíž. Není to totiž jen obraz, který v očích vytváří svazky odražených fotonů.
Eva Krausová
17.10.2016 16:28
Ivanko K. ,
já jezdím do Prahy léta a teprve nyní jsem zámečky viděla. Na webu jsem viděla dokonce snímek, kde bylo místo jako mé úvodní foto a kolem J.Nepomuckého samý zámeček - tak to by se nelíbilo ani mě. Ale pod Karlovým mostem mi to nijak nevadí, jak píše Ilonka K.bývají v různých zemích. Zámeček se jménem by mne dost zaujal, ať už by visel kdeko-li jinde...
Lásku uzamknout nelze naštěstí, ač jsou lidé, co "zamčená" srdce mají a ne a ne je otevřít pro druhé...
Eva Krausová
17.10.2016 10:11
No, vy Pražáci máte tolik možností poznávání. Já bývám v Praze vždy jen na otočku a to se toho moc stihnout nedá. Přitom v Praze je tolik zajímavých míst, teď by mne lákalo poznat zahrady kolem Hradu, musí to tam být nádhera na podzim. O možném propojení energie s Karlovým mostem jsem se dočetla až po návratu, takže také to někdy zkusím... Ač zas máte výhodu vy Pražáci, "propojit" bych se šla až večer nebo brzy ráno, dokud tam nejsou lidé, a to já prostě nemohu...Ach jo.
Zuzana Pivcová
17.10.2016 10:00
Přiznám se, že takto jsem most nestudovala. Příště to pro zajímavost zkusím. A ty fotky jsou jako obvykle pro mě velmi zajímavé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA