Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Slavíková
20.10.2016 14:49
Paní Kubátová, omlouvám se, obrázky jsou skutečně vaše. Promiňte mi, prosím.
Danuše Kubátová
18.10.2016 21:16
Vzpomněla jsem si, že jsem s tímto receptem jednou soutěžila v "Blesku pro ženy". Mám tam několik fotek a na jedné jsem i já s myškami..... viz odkaz http://recepty.blesk.cz/clanek/recepty/1039/mysky-z-marcipanu.html
Danuše Kubátová
18.10.2016 21:00
Reaguji na příspěvek paní Jany Slavíkové. Ta fotka a i to video na webu "Jak se to dělá" je moje. Nevěděla jsem o tom, že si to nějaká Alen stáhla z mého profilu na Youtube. Toto video jsem minulý týden umístila i sem na i60 s názvem "Vidíš bílé myšky, neboj" .
Hana Rypáčková
18.10.2016 09:42
Moje 17 letá vnučka miluje marcipán , ale kupuji jí válečky z cukrárny, že si z toho sama něco vytvoří. Když byla malá- tvořila a pak snědla. Teď mlsá rovnou válečky...Je štíhlá .
Hana Rypáčková
18.10.2016 09:42
Moje 17 letá vnučka miluje marcipán , ale kupuji jí válečky z cukrárny, že si z toho sama něco vytvoří. Když byla malá- tvořila a pak snědla. Teď mlsá rovnou válečky...Je štíhlá .
Alena Tollarová
17.10.2016 22:52
Já už jsem myšky taky dělala, ale z hmoty oříškové a měla jsem s nimi úspěch.
Jana Slavíková
17.10.2016 16:51
.... a spousta další receptů na http://www.jaksetodela.cz/ Taky mi ten odkaz přišel, včetně totožného obrázku. Jen mě nenapadlo ho přeposlat jako vlastní.
Eva Krausová
17.10.2016 16:41
Myšky by mne tedy nelákaly, marcipán ano...
Jarmila Komberec Jakubcová
17.10.2016 16:38
Myši kam se podívám. To bych určitě nedala a navíc moji kočičáci by se pominuli. Milují myšky plyšové, živou viděli jednou v teráriu a moc se jim líbila. Věřím, že by sní byli dobří kamarádi.Jinak fakt hezké ale asi hodně pracné.
Zuzana Pivcová
17.10.2016 15:35
Mně myši nevadí. Alespoň ne malé plyšové, s kterými si hrají domácí kočky. :-) Tyhle jsou taky moc hezké, ale asi pracné!
Načíst starší příspěvky