Jak jsme jely - nejely historickým vláčkem
FOTO: archiv autorky

Jak jsme jely - nejely historickým vláčkem

17. 10. 2016
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Tak nakonec vydařený výlet....a důležité je, že jste se potkaly, popovídaly a něco společně prožily, ne???? :-)
Danuše Onderková
Helenku super cesta, také bych se s vámi na ni vydala, kdybych nebyla tak daleko, hlavně, že jste si to užily...
Soňa Prachfeldová
Ale určitě jste si to děvčata užila .
Alena Tollarová
Jo, koukám, že doporučený outfit jste nezvolily!
Olga Štolbová
Ano, tak to bylo. Všechny lokomotivy mají jména, nás vezl Papoušek. Carevna, Malý bejček, Velký bejček, víc jmen si nepamatuju. Ani ten deštík nevadil. Helenko, kam se vydáme příště? S tebou se vydám i do pekla. *****
Alena Tollarová
V sobotu jsem si vzpomněla, kdo asi jede vláčkem. Teď vidím, že velká parta se nesešla, ale vám to určitě nevadilo. Jsem překvapená, že jely jiné vagóny než jezdí v létě na trati Kolešovka, kterou jsem s vnoučaty jela dvakrát. A nějaká ta komplikace je vždycky výzvou,že! Hlavně že všechno dobře dopadlo.
Jaroslava Handlová
Helenko, když nejde plán "A", musí vyjít nějaký plán "B". Ten vám oběma vyšel a já z toho mám radost, jako bych byla s vámi. (Před více lety jsem byla na autobusovém zájezdu se skupinou důchodců - bývalých mašinfírů a dalších nádražáků jako jejich průvodkyně. Mj. byla také prohlídka v Lužné. Průvodcování jsem na sebe vzala s tím, že kdekoliv jinde je při tom dvoudenním výletu provedu, ale v Lužné bych se před opravdovými znalci všech těch mašin nechtěla ztrapňovat. Dopadlo to výborně - oni si tam vyprávěli a ukazovali mi, kdo s čím jezdil atd., bylo veselo. Ráda na ten výlet vzpomínám.)
Lidmila Nejedlá
Helenko. tak to jsem se ráda podívala. Hlavně, že vše dobře dopadlo.
Hana Lancová
Krásné fotografické úlovky. :-)))
Jarmila Komberec Jakubcová
Do Lužné jsem jela před 6 léty kdy byl z Plzně vypraven historický vlak s dobovými vagony, v jednom bylo firemní občerstvení (zdarma pivo, rum atd.) a při návratu zpět někteří účastníci nemohli ani vylézt z vagonů na peron. Občerstvení udělalo své.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%