FOTO: archiv autorky
Jak jsme jely - nejely historickým vláčkem
17. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
21.10.2016 07:37
Tak nakonec vydařený výlet....a důležité je, že jste se potkaly, popovídaly a něco společně prožily, ne???? :-)
Danuše Onderková
19.10.2016 14:30
Helenku super cesta, také bych se s vámi na ni vydala, kdybych nebyla tak daleko, hlavně, že jste si to užily...
Olga Štolbová
18.10.2016 09:07
Ano, tak to bylo. Všechny lokomotivy mají jména, nás vezl Papoušek. Carevna, Malý bejček, Velký bejček, víc jmen si nepamatuju. Ani ten deštík nevadil. Helenko, kam se vydáme příště? S tebou se vydám i do pekla. *****
Alena Tollarová
17.10.2016 22:47
V sobotu jsem si vzpomněla, kdo asi jede vláčkem. Teď vidím, že velká parta se nesešla, ale vám to určitě nevadilo. Jsem překvapená, že jely jiné vagóny než jezdí v létě na trati Kolešovka, kterou jsem s vnoučaty jela dvakrát. A nějaká ta komplikace je vždycky výzvou,že! Hlavně že všechno dobře dopadlo.
Jaroslava Handlová
17.10.2016 22:10
Helenko, když nejde plán "A", musí vyjít nějaký plán "B". Ten vám oběma vyšel a já z toho mám radost, jako bych byla s vámi. (Před více lety jsem byla na autobusovém zájezdu se skupinou důchodců - bývalých mašinfírů a dalších nádražáků jako jejich průvodkyně. Mj. byla také prohlídka v Lužné. Průvodcování jsem na sebe vzala s tím, že kdekoliv jinde je při tom dvoudenním výletu provedu, ale v Lužné bych se před opravdovými znalci všech těch mašin nechtěla ztrapňovat. Dopadlo to výborně - oni si tam vyprávěli a ukazovali mi, kdo s čím jezdil atd., bylo veselo. Ráda na ten výlet vzpomínám.)
Lidmila Nejedlá
17.10.2016 19:51
Helenko. tak to jsem se ráda podívala. Hlavně, že vše dobře dopadlo.
Jarmila Komberec Jakubcová
17.10.2016 16:42
Do Lužné jsem jela před 6 léty kdy byl z Plzně vypraven historický vlak s dobovými vagony, v jednom bylo firemní občerstvení (zdarma pivo, rum atd.) a při návratu zpět někteří účastníci nemohli ani vylézt z vagonů na peron. Občerstvení udělalo své.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA