Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Komínová
18.10.2016 19:42
Jsem hradečák a tak máme Kuňku skoro na dosah. Je dominantou kraje a je postavená na praprasopce. Často tam jezdíme na výlet na kolách hlavně v době, kdy na stráni pod hradem kvetou třešně. To opravdu stojí za to. Vaše pěkné fotky hodně napoví.
Jarmila Komberec Jakubcová
18.10.2016 19:33
Kuňka - název mně fakt dostal - myslela jsem, že článek je o žabičce. Moc zajímavé a také pěkná fota.
Naděžda Špásová
18.10.2016 16:46
Aničko, Kuňka stojí určitě za návštěvu. Do Pardubic jsem jezdila služebně, měli jsme tam GŘ a vždycky jsem domů vozidla perníky. A hlavně jsou Pardubice moc hezké město. Vaše fotky jsou jako vždy krásné. *****
Elena Valeriánová
18.10.2016 16:02
Aničko, v Pardubicích jsem byla jen jednou nebo dvakrát, je to krásné město. Hned bych jela tím vláčkem, hrozně ráda těmi vláčky jezdím. Na Kunětické hoře jsem nikdy nebyla, až teď s Tebou a líbilo se mi to. Děkuji.
Marie Novotná
18.10.2016 15:20
Díky za připomenut.Krásné fotky hezkého hradu.A co vláček z Perníkové chaloupky ? Ochutnat perníčku se Vám nezachtělo ? (jako nám ) ? Při naší návštěvě byl na hradě Rumburak , Arabela , Xenie , král s královnou , kouzelný prsten,plášť a další z pohádky.
Zuzana Pivcová
18.10.2016 13:50
To je moc hezké zkratkové slovo z původního názvu. Já jsem si zase myslela, že to bude vyprávění o nějaké nesmělé, zakřiknuté dívce. :-))) Tohle se mi líbí daleko víc. Krásné fotky.
Libor Farský
18.10.2016 13:11
Aničko, hezké
Ilona Erika Kolář
18.10.2016 13:06
Přiznám se, že jak jsem uviděla v nadpise slovo Kuňka, myslela jsem to bude článek o malinké žabce se jménem kuňka žlutobřichá. A ejhle, on je to hrad a docela zajímavý.:)