FOTO: autorka
Rychlá přesnídávka
20. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
22.10.2016 09:39
Dělávám podobně přesnídávku jablečnou, když dostanu kabelu jablek a nevím, co s nimi. A dávno neplatí, že je to jen pro děti. Ona stačí nějaká operace zubů a jak přijdou vhod!
Dana Kolářová
20.10.2016 22:48
Růži, příjemný pohled na „cestu“ k chutnému výsledku. Hezké podzimní dny.
Zuzana Pivcová
20.10.2016 20:09
Vypadá to nádherně a od Tebe, Růženko, to určitě výborně chutná, protože Ty jsi nápaditá a zručná.
Eva Komínová
20.10.2016 18:17
Když byly děti malé, také jsem jim dělala přesnídávky z jablíček, ale potom, když bylo i v zimě dostatek čerstvého ovoce, tak o ně ani neměly zájem. V těch skleničkách to opravdu dobře vypadá.
Jana Šenbergerová
20.10.2016 14:08
Přesnídávky mi chutnají, i když dávám přednost čerstvému ovoci. Ty barevné skleničky vypadají moc lákavě a jejich obsah určitě chutná skvěle. Stačí podívat se na fotodokumentaci a sbíhají se mi sliny. :-)
Hana Rypáčková
20.10.2016 13:53
Moc hezky to vypadá. Ostružinovou marmošku mám ještě na lince , ale jahod letos málo a borůvky žádné. Ale o přesnídávky pro mrňata už není zájem. Co jsem se jich pro své děti a první vnoučata nadělala! Pravda je, že už mají zoubky a ovoce koušou.
Růžena Marková
20.10.2016 11:14
Růžo jako vždy jsi pilná jako včelička. Já letos dělala je švestkový povidla, protože Dana neměla čas zdělat švestky. Letos mi dcery dali zavařeniny, každá pár skleniček a tak mi to stačí na to moje pečení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA