Ilustrační foto: pixabay.com
Ženy bojovnice a ty druhé
24. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
25.10.2016 22:27
Pane Jurajdo, Vaše pojednání a óda na lidské mozky není nezajímavá. Z psychologického hlediska v ledasčem i pravdivá. Váš názor na politiku a současnou drsnou demokracii je zřejmě podložen Vaší životní zkušeností a to beru. Nehodlám Vám nic vyvracet a přesvědčovat Vás. Dávno jsem pochopila, že demokracie je dobrá jen pro vyspělé národy. Při Vaší inteligenci je mi jasné, že jste předem tušil, jak se české povahy k Vašemu článku vyjádří.
Jiří Libánský
25.10.2016 00:29
Je jasné, že ženský slepičí mozeček nedokáže pochopit moudrou státotvornost a morální nadřazenost našeho prezidenta. Ale hlavně ten "sociálně cítící Miloš Zeman" to je fakt bomba. To se Vám povedlo. To jsem se pobavil. S jeho osobnostním profilem. "Sociálně cítící." Jak tohle může někdo napsat? Pane Jurajdo, chápu, že jste jeho zarytý příznivec. Ale i tak snad máte alespoň základní míru soudnosti.
František Komín
24.10.2016 20:23
Pane Čepelko, to není ani článek ani diplomová práce, to je guláš uvařený po vzoru pejska a kočičky, když pekli dort.
Kromě toho jestli si pan Jurajda myslí, že těch žen pod vlivem psychopatů je taková spousta, tak tím současně říká, že je spousta těch mužů-psychopatů. Kde by je jinak ty ženy pořád braly?
Co tím chtěl básník říci jsem při svém vysokoškolském vzdělání nepochopil ani já.
Danuše Onderková
24.10.2016 17:16
Co tím chtěl básník říct? Nějak jsem to nepochopila a pro mne moc nudné.
Jarmila Komberec Jakubcová
24.10.2016 16:25
Váš článek jsem četla do první kapitoly. Protože bych Vaše myšlenky určitě nepochopila raději jsem skončila. Jak píše pan Boháček ...tolik práce a na ni...Dávám 1 hvězdičku a i to je opravdu hodně.
Karel Kafka
24.10.2016 12:22
Jakékoliiv sdělení má být krátké,výstižné,bez zbytečných slov. To aby nenudilo.
K.
Zuzana Pivcová
24.10.2016 11:51
Zdá se, že o současnosti i budoucnosti této země rozhodují nemorální paničky anebo naivní slepičí mozečky. A pokud dáváte za vzor morálního postoje paní Bohdalovou, dokonce přerod v mozečku Lucie Bílé, a to vše jen na základě jejich příklonu k panu prezidentovi Zemanovi, tak jste už nemusel víc psát vůbec nic.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA