Ženy bojovnice a ty druhé
Ilustrační foto: pixabay.com

Ženy bojovnice a ty druhé

24. 10. 2016
politika
Hodnocení:
(2.6 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Pane Jurajdo, Vaše pojednání a óda na lidské mozky není nezajímavá. Z psychologického hlediska v ledasčem i pravdivá. Váš názor na politiku a současnou drsnou demokracii je zřejmě podložen Vaší životní zkušeností a to beru. Nehodlám Vám nic vyvracet a přesvědčovat Vás. Dávno jsem pochopila, že demokracie je dobrá jen pro vyspělé národy. Při Vaší inteligenci je mi jasné, že jste předem tušil, jak se české povahy k Vašemu článku vyjádří.
Jiří Libánský
Je jasné, že ženský slepičí mozeček nedokáže pochopit moudrou státotvornost a morální nadřazenost našeho prezidenta. Ale hlavně ten "sociálně cítící Miloš Zeman" to je fakt bomba. To se Vám povedlo. To jsem se pobavil. S jeho osobnostním profilem. "Sociálně cítící." Jak tohle může někdo napsat? Pane Jurajdo, chápu, že jste jeho zarytý příznivec. Ale i tak snad máte alespoň základní míru soudnosti.
Jana Šenbergerová
Pochopila jsem, ale i pro mě je to příliš dlouhé. :-)
František Komín
Pane Čepelko, to není ani článek ani diplomová práce, to je guláš uvařený po vzoru pejska a kočičky, když pekli dort. Kromě toho jestli si pan Jurajda myslí, že těch žen pod vlivem psychopatů je taková spousta, tak tím současně říká, že je spousta těch mužů-psychopatů. Kde by je jinak ty ženy pořád braly? Co tím chtěl básník říci jsem při svém vysokoškolském vzdělání nepochopil ani já.
Danuše Onderková
Co tím chtěl básník říct? Nějak jsem to nepochopila a pro mne moc nudné.
Jarmila Komberec Jakubcová
Váš článek jsem četla do první kapitoly. Protože bych Vaše myšlenky určitě nepochopila raději jsem skončila. Jak píše pan Boháček ...tolik práce a na ni...Dávám 1 hvězdičku a i to je opravdu hodně.
Oldřich Čepelka
To je článek, nebo diplomová práce?
Karel Boháček
CO TO JE ? S tímto jsem se ještě nesetkal - tolik práce a na nic...
Karel Kafka
Jakékoliiv sdělení má být krátké,výstižné,bez zbytečných slov. To aby nenudilo. K.
Zuzana Pivcová
Zdá se, že o současnosti i budoucnosti této země rozhodují nemorální paničky anebo naivní slepičí mozečky. A pokud dáváte za vzor morálního postoje paní Bohdalovou, dokonce přerod v mozečku Lucie Bílé, a to vše jen na základě jejich příklonu k panu prezidentovi Zemanovi, tak jste už nemusel víc psát vůbec nic.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%