Ilustrační foto: archiv autora
Ach ta chemie
26. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
30.10.2016 15:01
Znám moho žen ze svého oklolí,které jsou pěstěné a které navštěvují pravidelně kosmetické salóny.Ale ve většině případů to není ani poznat.A když přestanou,je to potom ještě horší,pak vidíte ten markantní rozdíl.Je to jen takové podvědomí,že jsme pro sebe něco udělaly, takový relax.Ale že by některá omládla ,ani náhodou.Stáří prostě nezastavíš!!!.A tak je to i s oblečením,některým ženám nepomohou ani zančkové outfity,když jim chybí vkus,styl a elegance.Ale i těmto ženám ,může někdo,kdo rozumí módě poradit,třeba kamarádka.
Hana Šimková
28.10.2016 10:53
Tak já byla na kosmetice jen jednou a nebylo to vůbec příjemné. Celou dobu mě kosmetička ubližovala svými dlouhými nehty a když jsem vyšla ven, byla jsem středem pozornosti, ale tím, že jsem měla na obličeji docela velké červené fleky. Vypadala jsem jak malomocná. Asi to byla jenom náhoda a špatná kosmetička, ale už se raději ošetřím sama.
Lenka Hudečková
27.10.2016 17:22
Romčo, jsme na tom stejně. Já byla na kosmetice jednou v životě, a to taky jen náhodou :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
26.10.2016 19:25
Asi 30 let chodím pravidelně na kosmetiku i když za totáče to bylo trochu "smutné kino". Chyběly kvalitní kosm.přípravky a v Plzni byla jen jedna. Chodím pravidelně 1x za měsíc a nyní jsem objevila thajskou kosmetiku takže to spojím i s olejovou masáží. Za 2 hodiny odcházím, Ošetření pleti thajskými přípravky jsem objevila na ostrově Phuket v Thajsku.U nás v Plzni masáže dělají Filipínky, ale tak je tomu i v Thajsku.Jsou to levné pracovní síly. Žena v mém věku potřebuje více "údržby" než mladší a být upravená považuji za samozřejmost.To samé je i návštěva kadeřnice či pedikérky nebo úprava nehtů. Můj přítel také chodí upraven, ale kosmetiku nenavštěvuje.
Zuzana Pivcová
26.10.2016 17:12
Thajské masáže jsem několikrát absolvovala a s rozdílnými pocity i výsledky. Jednou jsem nadskakovala bolestí, podruhé jsem usnula. Jednou jsem to prodebatila s Filipínkou, která mi vyprávěla, že má doma děti a sem přišla, aby vydělávala na rodinu, která ztratila majetek při tsunami. Na kosmetiku ale nechodím, to si nějak poradím sama. :-)))
Jana Slavíková
26.10.2016 16:33
Dvacet let jsem na kosmetiku chodila pravidelně, každé čtvrté úterý v půl čtvrté. Moc jsem si to užívala, s kosmetičkou jsme si popovídaly, občas jsem si schrupla. Pak jsme šly obě do důchodu a péče skončila. Thajskou masáží mě obdarovala dcera, zážitek to byl veliký, připadala jsem si jak řecko-římský zápasník a týden jsem zobala brufen :-)
Naděžda Špásová
26.10.2016 16:06
Tak ti přeju hodně potěšení. A už jsi byl na thajské masáži? Nech si dát olejovou, tu si užiješ a pak o tom napiš. Já na kosmetice taky trpím, ale pak je to příjemný. To by ses divil, kam všude chlapi kvůli kráse vlezou. No vidíš, máš to zase za 5*****.
Karel Boháček
26.10.2016 12:17
Romane, že Inkontinencí netrpíš ? Helenko Červenko asi Ti oholím kníra u našeho holiče.
Super Romane ! My nevyměknem !
Helenka Vambleki
26.10.2016 11:18
Já se picnu, kam ty všude nevlezeš??? A bezpečí s křidélky už jsi taky vyzkoušel? :-) :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA