Má poradna s nápadníčkem: Odpovědi čtenářům 2

Má poradna s nápadníčkem: Odpovědi čtenářům 2

25. 10. 2016
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Tomanová
Liborku, opět moc pěkný článek. Musím přiznat, že testy IQ mne baví a dělám si je pravidelně. Posílají mi je kamarádky, nějaké jme museli absolvovat i v práci. Výsledky jsou zatím velmi dobré, tak jen doufám, že to ještě chvilku vydrží :-))
Libuše Křapová
Věrko, já měla chyby čtyři :-) No, nejsme géniové? Nevím, jak se píše ženský rod od génia, že by se s geniálními ženami nepočítalo? :-) Genijka - geniuska mi připadá spíše jako značka bot :-) Ale k testu. Je příliš jednostranný, zaměřený jen na jeden typ IQ, ale proč s uspokojením nepřijmout fakt, že jsme ho zvládli/y?
Věra Lišková
Libuško, zkusila jsem test z Vašeho odkazu, ale vyšlo mi divné číslo, tomu se těžko věří. 3 chyby a 165, na stará kolena stejně na ...
Květoslava HOUDKOVÁ
Výborného i zkušeného poradce pro PC mám v rodině = svého zeťě + další 4 poradce = vnoučata pro drobnější problémy = sama nic řešit nemusím.
Hana Rypáčková
Jo, ale myslím, že jsou nové windousy už chytřejší než XP. Taky nikdy za test neplatím. Spíš si výsledky porovnáváme. Libuško, zkusíme si ho s mláďaty. Libore- doufám, že si někdy pokecáme a zasmějeme...Boje s PC jsou nekonečné. Mně týrají zástupci...A stav po spící obrazovce. :-)
Libuše Křapová
Libore a ostatní, kteří se tím také baví - zkuste test, na který jsem vám dala tady odkaz. Je opravdu zdarma, zohledňuje věk a výsledek máte okamžitě :-). Já jsem dopadla velmi, velmi dobře :-) http://iq-test.stylove.com/
Lidmila Nejedlá
Liborku, neříkej o sobě, že jsi nemehlo. Umíš spoustu věcí, třeba pobavit lidi svými články, víš si rady, jak s kozou do tramvaje...a leccos jsi také vybudoval vlastníma rukama! Už to, že člověk přemýšlí o svém IQ, ho zvyšuje.
Věra Lišková
Článek je moc pěkný, pobavil. K internetu mám respekt, ještě jsem se nedokopala k nějakému školení. Tak jsem asi za blbku, i když test IQ na internetu nevyšel pro mne nelichotivě, možná proto, že byl zdarma.
Zuzana Pivcová
Libore, náš vtipálku, dobře, že se nenecháš udolat i negativními názory na svou tvorbu. Ne nadarmo se říká, že kdo nic nedělá, nic nezkazí. A Ty děláš a nekazíš, jen má každý svůj styl. Testy IQ na internetu jsem absolvovala také. To byly takové ty s heslem Jsi lepší než průměrný Čech? www.iq-tester.cz Pravda, že už jsem byla otestovaná v životě dvakrát, jednou dokonce kvůli zaměstnání, ale chtěla jsem vědět, jestli k stáru hloupnu, jak se obecně tvrdí. Takže výsledky dvou testů (vrozená inteligence a numerická inteligence) jsem se dověděla zdarma, ale za vyhotovené certifikáty, které jsem si mohla vytisknout, jsem zaplatila za každý 100 Kč. Mám je schované doma a jsou mi asi na tolik jako medaile za zásluhy o české archivnictví. :-))))
František Komín
Doufám, že jste za ten test nic neplatil. Na podobný test jsem taky narazil (asi dvakrát), ale tam se požadavek na placení objevil až na závěr a bylo tím podmíněno zaslání výsledného hodnocení, takže jsem to nechal plavat. Jinak potvrzuji, že je důležité dávat si dobrý pozor na to, co vlastně kliknutím na "ANO" schvaluji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%