Ilustrační foto: archiv autora
Pondělí
31. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
1.11.2016 19:46
No, Romane, vrať se do rovu!!! a Až se probudíš v úterý, bude vše jak má být a ty budeš takový, jakého Tě známe!!! A pesimismus bude v kanále, kam patří!!!
Lenka Hudečková
1.11.2016 06:54
A já trouba "paní medvídková" a neviděla jsem medvídka. Až teď mi ho Jiřík ukázal....je krásný...♥♥♥
Marie Magdalena Klosová
31.10.2016 21:50
A ta fotka je perfektní! Medvídek se z pondělka očividně raduje ! :)mm
Marie Magdalena Klosová
31.10.2016 21:48
Kromě toho,že mi dnes bez varování vytrhli zub a ještě teď to bolí,mám ráda všech 7 dní v týdnu.Pokaždé před spaním "prohlédnu"svůj den a poděkuji za vše,co mě v něm potkalo.Všechno je k něčemu dobré,i ten vytržený zub.Už nebude bolet.mm
Alena Vávrová
31.10.2016 20:28
...ano, napadlo mne hned stejné slovo jako Lenku - že to měl být krov (společný) ;-). A ten meďánek je taky nádherný.
Zuzana Pivcová
31.10.2016 15:34
Kdybych trochu neznala Tvůj humor, myslela bych si, Romane, že tu máme dalšího píšícího pesimistu. Nebo škarohlída? Ale to Ti určitě nehrozí. Tak jen hezky vstávat a .....cvičit!
Jana Šenbergerová
31.10.2016 14:01
Mám já ale štěstí, že moje pondělí je stejně hezké jako by bylo nedělí. :-)
Lenka Hudečková
31.10.2016 13:22
Soudím, že to měl být krov, spíše než rov :-), ale jinak hezké, vtipné...jako vždy :-)
Helena Votíková
31.10.2016 12:53
...a je to venku.... na zahrádce v zemljance.... :-), kam jen se to správné písmenko ztratilo? a to jsme to četli oba, asi jsme četli co jsme chtěli číst :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA