Zmatek kolem astrologie
28. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
30.10.2016 21:41
Pro mne a mé okolí to nikdy nefungovalo a obdivuji toho, kdo se tím zabývá, někdo dokonce vážně. Ale prý se dávno ta souhvězdí posunula a je jich už 13. To je malér, že někdo, kdo nezná Jáchyme, hoď ho do stroje, podle toho žije. Hlavně, když je šťastný, opravdu vám to přeji.
Alena Vávrová
29.10.2016 23:55
Astrologie a numerologie mě kdysi uchvátily a nějaký čas mne to hodně "drželo", nyní se k tomu občas podle potřeby vracím. Mám i dost literatury. Ale taky "vím, že nic nevím" ;-) .
Jiří Libánský
29.10.2016 08:33
Astrologie není nic jednoduchého. Ale funguje to. Štve mě, že zaboha nemůžu přijít na to, jak to je možné. Ať dělám, co dělám, hlava mi to nebere.
Jitka Valachovičová
29.10.2016 06:30
Astrologie je dost složitá věda, příliš si nepamatuji různé ascendenty a postavení domů v době narození....více srozumitelná mně připadá numerologie, ta je daná pevnými čísly. Velmi oceňuji názor Jitky C. = hlavně by měl člověk věřit sám sobě, všechny ty předpovědi v různých časopisech jsou spíše pohádky...
Zdenka Jírová
29.10.2016 00:36
To jsem nikdy nepochopila, ascendenty jiné mi nic neříkají. Stačí mi , že vím ,že jsem kozoroh. Obdivuji ale lidi, kteří se v tom vyznají.
Zuzana Pivcová
28.10.2016 21:36
Astrologie mě zajímá a na pravdivost údajů z odborných horoskopů bych si klidně vsadila. Tím nemyslím samozřejmě takové ty předpovědi pro jednotlivá znamení jako celky, které si vymýšlejí pro pobavení a za peníze neodborníci a každý čtenář, spíš čtenářka, v tom vždy něco pro sebe najde.
Jana Šenbergerová
28.10.2016 16:45
Tohle mě zajímá, i když blíž mám k numerologii. Velmi oceňuji, že jste nás nezahltil spoustou informací, které mohou i v malé míře být pro mnohé nestravitelné.
Drahomíra Stínilová
28.10.2016 16:04
Je to zajímavý, ale dost složitý.Povahu člověka a jeho další osud ovlivnuje mnoho faktorů, ale určitě chvíle narození ma na tom zásluhu. Já se trochu zase vrtám v numerologii. Zajímavý článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA