FOTO: autorka
Upír
30. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
3.11.2016 18:40
Heli, že ty jsi ryla zahradu a teď tu únavu svádíš na Matějíčka?! Nespadl Ti zásuvkový jistič?, tak to mám já doma.
Květoslava HOUDKOVÁ
31.10.2016 09:21
Když mi před 6r. proti "nudě v Pečováku" zeť daroval první notebook, byli moji 4 "upírci" již velcí (od 16 do 12 r. = stali se 4mi "odbornými poradci" - jsou i nadále. Stačí poslat SMS = někdo vždy přijede - praští s kolem, domluví Filipovi - a já nic řešit nemusím.
Hana Práglová
30.10.2016 20:43
Heli,Zuzka mi mluví z duše!!! Už několikrát jsem ti říkala,že být fixována na přístroje-žrouty času-je zlé !!!!Konečně máš aspoň chvíli čas na sebe,přítele a hlavně vnuka !!!! Važ si toho.Čas je neúprosný a každá minuta věnovaná lidem,které máš ráda,jsou k nezaplacení!!!! A jsou důležitější,než přístroje!! :)
Zuzana Pivcová
30.10.2016 20:32
Řekla bych, Helenko, to klasické: Hlavně, že to máš na koho svalit. :-D Ale cítím to i jinak. Ve skutečnosti bys měla těm přístrojům poděkovat. Šly dobrovolně do háje, abys měla víc času na Matěje. :-)
Oldřich Čepelka
30.10.2016 19:59
Hezké. A zajímavé tím otevřeným koncem. Letos jsem si koupil hodinky, soustavně se zpožďovaly a po 3 měsících, když jsem zjistil, že baterie je dobrá, jsem je nesl do obchodu s rozhodnutím nenechat se odpálkovat a vyměnit je. Ještě v pátek jsem je nařídil přesně a celý víkend se zpožďovaly. V pondělí to bylo o 1,5 hodiny. Ve čtvrtek už na chodbě obch. centra jsem zjistil, že jdou od pondělka zas přesně. Otočil jsem se a se zmaktem v hlavě opustil obchod. Od té doby se zase zpožďují. Nevím, co se děje. Vy to možná víte, tak napište.
František Komín
30.10.2016 19:02
Netroufám si odhadnout, jestli máte doma energetického upíra nebo má někdo z rodiny takovou antitechnickou auru. Já mám na techniku právě opačný vliv. Někdo mě zavolá k vadnému přístroji, já ho zapnu a on funguje a žádnou závadu nenajdu. Pouhá moje přítomnost způsobí, že přístroj se umoudří a začne dělat pro co byl stvořen.
Hana Rypáčková
30.10.2016 17:51
Tedy Helo, vnoučata nás přeci nabíjí.../Po týdnu jsem také vysátá a vyždímaná/ . Jestli to spíš nebude Made in China...
Jana Šenbergerová
30.10.2016 17:31
Tak to se ti, Heli, zase něco povedlo! Jak k tomu to dítě přijde? :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA