FOTO: autor
Glosa: Česká republika si zaslouží lepšího prezidenta
28. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Kafka
29.10.2016 12:54
Milá Jano Kollinová,nemýlím se,je to o tom pánovi. Proč by to tak nemělo být,prosím? Je snad prezident,jeden z nás,mimo veškerou kritiku?
K.
Karel Kafka
29.10.2016 11:30
Dámy snad prominou: náš milý současný pan prezident chlastá,nezřízeně kouří,celoživotně se dostatečně nepohybuje a přežírá se. Evidentně mu chátrá tělo a jestli se nemýlím,tak i mozek je součástí těla. Podle mého jsou pokročilý věk,zajímavé povahové rysy a výrazně nezdravý způsob života původci toho,co náš milý nyní produkuje.
Ve zdravém těle zdravý duch!
K.
Jiří Hudeček
29.10.2016 11:08
Pane Raško já se s nikým nepřu.Samozřejmě, že má každý právo na svůj názor. O dalajlámovi se zmiňujete v souvislosti s ministrem kultury Hermanem. A to zdraví všichni také moc potřebujeme. Nicméně považuji Váš článek z titulu funkce kterou zde zastáváte za "nešťastný.
Hana Rypáčková
29.10.2016 10:52
Nevolila jsem pana Zemana a myslím, že čím víc ho lidé kritizují , tím víc dělá věci neadekvátní jeho pozici a tím víc se baví. Možná to ignorovat, ať se znemožní ještě víc. Mnozí ho litují. Už se zapomnělo před volbami nepřítel Klause a po volbách 1998 opoziční smlouva a kočkopes . Žít v pravdě není lehké.
Jan Raška
29.10.2016 09:16
Pane Hudečku, asi jste nepostřehl, že ta glosa není o Tibetu, ale o tom, že prezident českého svrchovaného státu už zase panáčkuje před komunistickými diktátory z Ruska a Číny a navíc se často chová jako buran a ne jako prezident. A to je smutný fakt. Ale přít se do nekonečna nemá cenu. Jak říkával můj děda "Hlavně zdraví!!" A to přeji všem, bez rozdílu politického názoru.
Vladka Steinová
29.10.2016 05:55
Dobrý den,píši takové recenze a příspěvky, jen takové, kterým rozumím. O holocaustu toho vím opravdu hodně, bolestně se dotýká mojí rodiny.Pan Brady se "proslavil" filmovým dokumentem a knihou Hanin kufřík.Knihu doporučuji přečíst.Z vyprávění mého předka,který přežil Osvětim vím, že hrdinů během holocaustu bylo hodně. Pan Brady je jeden z nich.A pokud jde o rodinné vztahy, je p.Brady jen vzdálený příbuzný bývalého kněze p.Hermanna.Proto aféra kolem udělení, či neudělení medaile není vůbec na místě.
Jiří Hudeček
29.10.2016 05:55
Pane Raško to přirovnání ke "čtvrté cenové" mne také napadlo, ale v souvislosti s Vaším článkem. Já to beru jako nevědomost . Myslím, že by neškodilo si přečíst fakta. Než budete vyvěšovat vlajku Tibetu z okna přečtěte si skutečnou PRAVDU O TIBETU. Pak pravdu o Ukrajině atd.
Jiří Libánský
28.10.2016 21:56
Co se týká pana Bradyho, nikdy předtím jsem o něm také neslyšel. Ale Zuzana to napsala moc hezky. Naprosto s ní souhlasím.
Jiří Libánský
28.10.2016 21:53
Když bych já jmenoval důvody, proč je M. Zeman špatný prezident, byl by to hodně dlouhý článek. Protože tohoto človeka znám už dlouho, tak se u mne dostavilo zděšeni už při ohlášení jeho jeho kandidatury. Ale o tom už jsem koneckonců zde článek napsal.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA