FOTO: autorka
Jsou mezi námi
30. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
30.10.2016 15:49
Pane Romane, kam bych je dala vážně nevím Je to jenom zamyšlení a až vás zaplaví, tak mně je to jedno, já tady nebudu.
Hana Šimková
30.10.2016 15:43
Ještě jednou se omlouvám, nechtěla jsem ubližovat vašim miláčkům, ale v Praze musíte jezdit přes hodinu kolem bloku než se vám podaří zaparkovat. A půjde to dál kam ?
Elena Valeriánová
30.10.2016 15:16
Mně se článek naopak líbí. Vnímám z něj tak trochu nadsázku a připomíná mi Nerudův fejeton Kam s ním. Opravdu kam s nimi? Je to problém nás všech. Jistě auta k životu "potřebujeme", ale i dnes jsou lidé, co auto nemají. Cestují, přemisťují se a žijí, možná i o něco bohatší o zážitky sdílení s jinými lidmi. Přijde doba, kdy i my se budeme muset vzdát pohodlí našeho plechového miláčka. Pro svoji bezpečnost i pro bezpečnost jiných.
Hana Šimková
30.10.2016 14:48
Jistě víte, že když chcete zaparkovat, dá vám to práci. A o tom mluvím.
Hana Šimková
30.10.2016 14:47
Podívejte se okolo sebe, jak jsou všechna místa zaplavená . Jistě , že auta za to nemůžou, ale kde budou za chvíli stát?
Hana Šimková
30.10.2016 14:43
Tak to jsem trochu přestřelila, ale já přece nemám nic proti autům, ale jsem proti tomu,že musí být na ulicích. Opravdu za chvíli nikam nevejdou.
Naděžda Špásová
30.10.2016 14:17
Hanko, tentokrát s vámi nesouhlasím. Bez auta si už život představit nedovedu a ani nechci. Nebýt auta, neviděla bych tolik krásných míst. Na auto mi, prosím, nesahejte.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA