FOTO: autorka
Jsou mezi námi
30. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
1.11.2016 20:58
Kdyby šlo jen o místo...co ovzduší, hluk, lidem se zkracují nohy...dobrá otázka pro budoucnost, Hanko.
Anna Čípová
1.11.2016 05:58
Jo, kam s nimi? U nás v Rožnově se kvůli zaparkovaným autům nemohli dostat hasiči k požáru v panelovém domě. A to byl horor.
Jarmila Komberec Jakubcová
31.10.2016 07:29
Dnes když se staví nové RD musí mít i parkovací místa pro auta a to buď garáže či ohraničená místa na svém pozemku. My máme v rodině auta 3 a parkujeme 2 auta v garáži a jedno před ní. Tím nikoho neomezujeme. Když jedu do práce mám opět vyhrazené své parkovací místo před budovou. Bohužel já se třeba bez auta neobejdu, bydlím v okrajové části Plzně kde MHD jezdí velmi sporadicky, nemáme zde žádné obchody. Děti se musí vozit do škol auty a tak i na nákupy. I Plzeň je plná aut, chybí parkovací zóny a hlavně záchytná parkoviště při příjezdu do města. Lidé většinou využívají pak k parkování parkoviště hypermarketů. Prostě nic není dokonalé. Já třeba když jedu do Prahy dávám také auto k Metropoli na Zličíně a pak jedu metrem kam potřebuji.
Zuzana Pivcová
30.10.2016 20:46
Já auto nemám, a proto nedokážu uvažovat, jak by, kdyby. Situace v Praze je ale dost zlá. Ve špičce se městské spoje zaklíní do kolony aut a vůbec nejezdí na čas. Ve většině aut sedí jen sám řidič. Taky trčí v koloně. Takže mu asi nejde o čas, ale, jak říká jedna moje kolegyně, "přece nebude jezdit sockou!" V panelákové ulici, kde bydlím, stojí auta "čumákem" k chodníku, za ně se postaví kolmo mnohdy další řada a ti od chodníku troubí mnohdy časně ráno na ty nové, protože nemohou vyjet. Pokud máte dům a auto v garáži, nic proti tomu. Ale jak říkám, zde je to mnohdy na pováženou. Autobus z Ruzyně nemůže přes auta dojet na konečnou ve Veleslavíně a řidič občas vypustí lidi předčasně vystoupit na ulici. Když jsem měla před lety přítele z Londýna, tak ten jezdil do práce do centra zásadně metrem, říkal, že je to mnohem rychlejší než autem.
Hana Šimková
30.10.2016 19:27
Jo, ta nadílka přišla ve Frymburku. Zasypala všechna auta a řidiči je museli dlouho vyhrabávat.Ani tam garáží moc není.
Hana Rypáčková
30.10.2016 17:48
Když kroužím několikrát pozdě večer kolem bloku domů a nemám kam zaparkovat, nadávám na počet aut. Ale garáže se mi taky nelíbí. Zohavují město. Máme i poschoďový parkovací dům, ale kdo by poctivě a pracně auta jen na noc uklízel? Stejně parkují na ulici. Dnes jsem jela přes Volyni, ale jen kolem průmyslovky přes Nihošovice.
Naděžda Špásová
30.10.2016 17:47
Hanko, to vůbec není namířeno proti vám. Taky jsem to myslela spíš v žertu. S množením našich miláčků s vám souhlasím.
Jana Šenbergerová
30.10.2016 17:26
Vidím to stejně jako Hanka. Moc pěkně to napsala i nafotila. Už i v naší "díře" na konci světa jich bude brzy víc než domů. :-)
Hana Šimková
30.10.2016 16:04
Horor!!! za chvíli se všichni budeme pohybovat líně v zácpách a z té krásy přírody moc neuvidím. A už vás nechám na pokoji, nevěděl a jsem kam jsem to šlápla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA