FOTO: autorka
Glosa: Přezrávání
4. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
8.9.2018 00:04
Nádherně jste popsala podzim života. Také už mám leccos za sebou, ale stále se života těším, mé dcery a vnoučata mě mají rády, tak jsem docela spokojená, jen to zdraví by mohlo být lepší. Ale do hrobu misí jít člověk zhuntovanej, myslím, že to řekl Werich.
Marie Magdalena Klosová
6.11.2016 17:12
Nádherné fotky.Ať je tak krásný a barevný i podzim života.mm
Naděžda Špásová
5.11.2016 16:22
Hanko, v tom zrání a přezrávání nejste sama. Ale napsala jste to pěkně a ty podzimní fotky jsou taky moc hezké. Přeji vám ještě dlouhé dozrávání. *****
Hana Rypáčková
4.11.2016 20:40
Hani, taky na cvičíme s velkými míči. Někdy se mi dělá špatně , když je míč hodně nafouklý a je cvik na břiše..A zraj pomalu ! A s věkem sládni...
Helenka Vambleki
4.11.2016 20:22
Slepá bába přečetla Přežrávání - a hledala, čehože se ta Hana přežrala? Takže, teprve po opakovaném přečtení přeju naší zralé Haně, ať ještě dlouho zraje - jako víno!!!
Lidmila Nejedlá
4.11.2016 19:22
Hanko, to je hezká úvaha o stárnutí. Mně připadá optimistická a smířlivá s tím, jak stáří vypadá.
Zuzana Pivcová
4.11.2016 17:53
Myslím, Haničko, že úkolem v životě není jen přivést na svět potomstvo. Takže asi splněno nemáš, hezky tu ještě pobuď a vyprávěj ve svém stylu dál!! :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA