FOTO: archiv autorky
Včerejší den
7. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
8.11.2016 15:25
No vidíte, Heleno, když o pomoc nestojí vlastní rodina, cizí ji uvítá a ještě vám to udělá radost. I takhle to v životě chodí.
Zuzana Pivcová
7.11.2016 20:21
Zdá se mi, že Váš současný život je docela pohodový. Co by někdo za takový dal! A když k tomu přidáte ještě i60...!! :-)
Lidmila Nejedlá
7.11.2016 17:31
Paní Helenko, vítejte na íčku se všemi vašimi
radostmi i starostmi. Jsme si v tom všichni zde podobní. Těším se na další vaše sdělení. Hezké dny.
Elena Valeriánová
7.11.2016 15:57
Taky jsem čekala článek v souvislosti s tou úvodní fotkou. Přejí Vám, abyste si v důchodu našla spoustu pozitivních věcí a měla kolem sebe fajn lidi. A s tou "tchýní" se netrapte i vaše snacha, tak jako i moje bude jednou "tchýně".
Eva Komínová
7.11.2016 15:28
Než jsem si zvykla v důchodu, trvalo mi to skoro rok a měla jsem nutkavý pocit, že musím být potřebná. Teď už mě to přešlo a věnuju se víc i sama sobě.Paní Helo, možná by byl zajímavý článek o té vaší úvodní fotce.
Alena Vávrová
7.11.2016 14:18
Ahoj Heli, vítej mezi pisatelkami a pisateli íčka a stav se i na chatu ;-).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA