Ilustrační foto: pixabay.com
Poznávací zájezd do Maďarska
11. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdeněk Horenský
14.11.2016 06:33
Maďarsko je přímo ideální země na návštěvu v kterémkoliv ročním období. My tam jezdíme tak 4x až 5x ročně, hlavně termály Hegykö, Bük, Sárvár, Mosonmagyaróvár, Celdömölk, Miskolc-Tapolca, Eger atd., ale i Balaton, Hévíz (největší termální jezero), Budapest.
Vždy spokojenost, ceny přijatelné, jídlo a pití výborné, ubytování a služby na úrovni. Je třeba něco víc?
Květoslava HOUDKOVÁ
12.11.2016 09:46
V Maďarsku jsem byla před 5 r. - HOTELBUSEM ( kapacita 18 osob, obsazenost 14 osob = ještě před přejezdem hranic jsme už byli výborná parta - o mne (nejstarší účastnici) - všichni pečovali jako o vlastní babičku. Poznali jsme mnoho - trvalá příjemná vzpomínka - mohu jen doporučit.
Hana Rypáčková
11.11.2016 21:45
Moc ráda jsem jezdila do Egeru a pohoří Buk , do pusty a hlavně těch milých sklípků...Taky bych se tam ještě chtěla podívat...
Jarmila Komberec Jakubcová
11.11.2016 16:41
Přiznám se že znám i horší místa na světě. Letos mně zaskočila Západní Sahara u Alžírských hranic a včera jsem se vrátila z Egypta. Také z USA či z Jižní Ameriky bych mohla vyjmenovat pár nehostinných míst. Proti nim je pusta ráj na zemi.
Karel Hyndrák
11.11.2016 16:22
Na Googlu - Obrázky, je pod heslem Puszta Hungary hodně fotek. Lautr rovina a nic. Angličani vykáceli Irům lesy (partyzáni), v Jugoslávii někdo vykácel lesy na stavbu lodí a na Velikonočním ostrově na stavbu soch. Už se tam žádné stromy nechytají. Hrozná představa.
Zuzana Pivcová
11.11.2016 16:10
Já Karla chápu tak, že jako děsivé označuje období nadvlády Turků v zemi a to, co po sobě zanechali, nebo ne? Já jsem bohužel nikdy v Maďarsku nebyla, ale slyšela jsem na něj mnohokrát pět chválu, dříve na Budapešť nebo Balaton, dnes na termální lázně.
Naděžda Špásová
11.11.2016 15:49
V Maďarsku je určitě spousta věcí k vidění. Kamarádka tam jezdí do lázní a moc si to chválí. Škoda, že jste nedala k článku i fotky. Tak snad jindy.
Jarmila Komberec Jakubcová
11.11.2016 15:43
Článek mi vůbec nepřipadá děsivý - co je v něm tak děsivého? Já jezdím do Madarska 2x ročně ale spíše do termálů v Miškolci, Egeru a naposledy jsem byla před měsícem v Gyoru. Všude je čisto, termály skvělé a služby odpovídající úrovně. Zájezdy jsou vždy spojeny s návštěvou vinných sklípků. Nejvíc se mi líbilo Údolí krásných žen", kde je asi 100 těchto sklípků, obcházeli jsme je a ochutnávali vínečko. No sto jsme nezvládli ale tak 10 ano.
Karel Hyndrák
11.11.2016 15:14
Je to děsivý článek. Zřejmě tehdejší projekt multikulturního obohacení selhal.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA