O ženách a mužích. Kdo a kdy je šťastnější? 1.část

O ženách a mužích. Kdo a kdy je šťastnější? 1.část

15. 11. 2016
muži vztahy a sex ženy
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Úvodní foto fakt hustý.
Naděžda Špásová
Nic se nemá přehánět, tedy i blbnutí kolem svatby. Dneska už to není o radosti ze samotného aktu. Je to o tom, která bude mít dražší šaty, jo a hostina musí být in. I tohle jsme převzali od bláznivých Američanů. Doufám, že pokud se k tomu naše děti jednou odhodlají, pojmou to se skromností sobě vlastní. Liborku, umíš to fakt hezky napsat. *****
Jana Šenbergerová
Když dojde na svatby, naskočí mi husina. Z neznámých důvodů je nesnáším. Asi mě kdysi provdali proti mé vůli. I ta moje šla mimo mě a pěkně mě otrávila. A když vidím, kolik lidí je ochotno se kvůli nim zadlužit a manželé jdou za rok za dva k rozvodu, tak vůbec nechápu. Pojal jsi to, Libore, jak ty už to umíš, hezky zeširoka. Myslím, že se mnozí v komentářích náležitě vyřádí. Já už "mlčím", svatba není téma pro mě.
Zuzana Pivcová
Aha, ten závěrečný dotaz odvolávám, ony jsou fotky nejen u článku, ale ještě hodně hluboko pod ním.
Zuzana Pivcová
Libore, u Tebe mě už nepřekvapí, jak široce pojmeš probírané téma. Máš smysl pro humor, postřeh, obsáhlé vědomosti a taky, proč to neříct, dost času. :-) K svatbám se osobně vyjádřit nemohu, byla jsem na nich pouhý host, a i to už je hodně dávno. :-)) No, ale nějak se nemohu vyznat v tom uváděném číslování fotek, nescházejí některé??

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%