O ženách a mužích. Kdo a kdy je šťastnější? 1.část

O ženách a mužích. Kdo a kdy je šťastnější? 1.část

15. 11. 2016
muži vztahy a sex ženy
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Tomanová
Liborku, tohle téma jsi pěkně rozjel:-) Jedna svatba mi stačila, je pravda, že byla výrazně klidnější, než rozvod, který následoval. Zastávám názor, že "svatby ve velkém" jsou vyhozené peníze, které by se daly využít daleko příjemněji...pro ženicha s nevěstou i rodiče.
Marcela Pivcová
Libore, co bych já tentokrát dodala, když jsem nikdy, ani s kdysi-přítelem, svatbu neplánovala. Ba ani na nějakou nepomyslela! V době, kdy se spolužačky vdávaly, my jsme trochu "předběhli dobu" - dnes je to mezi partnery běžný jev. (Aspoň jsme se nemuseli rozvádět - úřední jednání mi nikdy nebylo příjemné). Jako host na svatbě jsem byla jednou, jen na chvíli, a nějak jsem se tam příliš nepobavila. Myslím, že na Tebou popisované veselce by to se zábavou bylo úplně jiné. Prostě: humor Ti zase nechybí - a to je dobře!
Jitka Havlová
Milý Liborku vidím, že stále čerpáš ze svých letitých zásob, tak já se těším na něco tvého, co doopravdy vznikne v roce 2017! A jen tak mimochodem, nevěsta na snímku č.2 má dvě krásné děti a zdá se mi, že její manželství funguje tak, jak má. A copak odpovíš Haničce R ?
Danuše Onderková
Liborku, krásně napsané i dost úsměvné. Mně jedna svatba stačila, ale byla jsem pozvána na několika a vždy byly veselé. Ale navždy mi zůstane v mysli příhoda z práce, kdy při focení svatby se přímo před námi v ateliéru pohádal ženich s nevěstou. Když jsme zpracovávali fotky, tak to bylo poznat ač jsme se snažili sebe víc. Myslím ale, že jim to dlouho nevydrželo, protože si fotografie ani nevyzvedli.
Květoslava HOUDKOVÁ
Docela souhlasím s rozhodnutím párů nesezdat se. Pěkný celoživotní vztah nezpevní příslušný církevní/úřední "papír" - k jeho vytvoření musí přispět nejen oba lidé, ale i jejich nejbližší a další příbuzenstvo ! = "nekecat" jim do života. Zvolené datum zahájení společ.života mohou nadále třeba každoročně příjemně oslavit , ale náklady na -zbytečnou- tradiční svatbu raději využít ku prospěchu života/rodiny. (Čím pompéznější svatba -tím pak třeba utajovanější krach/rozvod.)
Alena Tollarová
Liborku brložský, to jsi se zase vyblbnul. Den svatební je přece dnem výjimečným, a to nejen pro nevěstu, ale i pro ženicha. Vždyť oba čeká nová, nepoznaná budoucnost. Přijde mi logické, že se pro tuto výjimečnou příležitost obléknou slavnostně a svatební den stráví se svými blízkými. Svatební noc bez nich. To, že někdo blbne, se už zkrátká stává. Byla jsem na svatbě, kde bylo snad všechno, co se svatebním veselím souvisí. A bylo toho opravdu příliš! Ale co, jaký si to uděláš, takový to máš a hlavně když se to líbí Tobě. Kdo a kdy je šťastnější bych se fakt neptala, já bych přála všem, aby byli šťastní stejně. A sakra, proč jsou muži šťastnější?
Hana Rypáčková
"A v roce šedesátém šestém , až bude všude ve světě mír..."To byla nějaká písnička a tak svatba v tomto roce a celý život musel být mír...My se na všech svatbách strašně chlámali.....A Libore, vůbec bych tě nepoznala...Nezačneš pomýšlet na druhou svatbu a neuděláš pro to něco? Jsi zábavný a času máš dost na další vztah...Počkám si na druhý díl.
Elena Valeriánová
Liborku, tak to se Ti povedlo, královsky jsem se bavila. Možná proto, že jsem se vdávala jen jednou a spoustu humorných (viděno dneškem) situací jsem na své vlastní svatbě taky zažila. Ale už je to dávno. Důležité je, že jsme toho nikdy nelitovali.
Soňa Prachfeldová
Liborku jsou lidé, kteří se budou rádi vdávat a ženit a jsou i tací, kteří si své svobody váží - později. Přece jen - přípravy svatební jsou spíše výsadou žen. Když jsem oddávala novomanžele, leckdy matky nevěst se tvářily vítězně a matky synů posmutněle. Inu to jsou jen ty tchyně. A myslím si, že nejvíce organizuje matka s dcerou . A mě se nikdy velké pompy nelíbily a když jsem se vdávala po druhé,tak jen se svědkama.
Jarmila Komberec Jakubcová
V současné době více než polovina mladých lidí žije nesezdaných. Tento trend je má stoupající tendenci. Proč tomu tak je se dohadují nevíme. Jinak úvodní foto - "no coment".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%