Svatomartinská husa
Ilustrační foto: pixabay.com

Svatomartinská husa

17. 11. 2016
Můj příběh
Hodnocení:
(4.5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Váš svérazný humor mne tentokrát pobavil.Jednou jsem husu pekla dva dny a stejně nezměkla. Možná,že už tehdy byla polská.
Ladislav Vesecký
Pene, něco tak legračního jsem už dlouho nečetl. Husa se nepeče 2.5 hododiny. Podle starého babského receptu minimálně osm hodin. Nepopsal jste, jak dopadlo to zelí. Fenykl si do zelí neumím představit. Za ty " prachy" mám celou husu od Poláku celou a chlazenou.
Eva Balúchová
Mě článek nepřijde nechutný,pobavil mě.
Květoslava HOUDKOVÁ
Po přečtění tohoto článku se "í"čkaři možná i pozvrací. Příště si opečte kousek vola (nemusíte ani kupovat - odřízněte od sebe).

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%