Jak jsem potkala vílu
Ilustrační foto: pixabay.com

Jak jsem potkala vílu

19. 11. 2016
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Evi, Váš příspěvek jsem objevila pár dnů po vydání, ale nežli jsem se dostala k přečtení, opět mne zklamal počítač. Tak jsem si jej teprve dnes opravdu vychutnala. Nádherné vyprávění, úplně jste mne vtáhla do děje. Vámi líčenou radost jsem s Vámi prožívala tentokrát i já...
Zdenka Jírová
Je to hezké povídání, u zvířat člověk nikdy neví, co udělají. Hlavně, že to mělo šťastný konec.
Hana Rypáčková
Jsem pro vílu. Když mi roční Vendík utekl ze zahrady a já na to přišla později, čekala jsem cestou domů po marném hledání a volání, nějakou nehodu, se strachem jsem se ptala už v parku, zda neviděli bílého pudlíka a před domem už mě vyštěkával, kde že jsem tak dlouho....
Alena Vávrová
Tak to, co se vám se šťastným koncem přihodilo, mě kdysi strašívalo ve snu. Měla jsem hroznou útěkářku. Naštěstí to také vždycky dobře dopadlo. Hezký článek s nádechem tajemna.
Marie Seitlová
Moc pěkné, hlavně šťastný konec.
Naděžda Špásová
Váš pes je opravdu krásný a vzbuzuje úctu.
Naděžda Špásová
Hezky napsané. Evo, vaše vyprávění mi připomnělo naše trápení, když se nám u mého otce zaběhl pejsek. Bylo to hrozné, celou noc byl venku, sněžilo, foukalo a on byl malá ztracená čivava. Manžel ho druhý den našel vyděšeného pod stromem. Tak šťastná jsem dlouho nebyla. Byla to určitě přestrojená víla a je dobře, že všechno dobře dopadlo.
Eva Komínová
Pane Libore, ne každý pes se dovede vrátit. Záleží to na inteligenci, která je u různých plemen různá. Ovčáčtí psi to dovedou. I ten můj výše zmíněný rošťák, ale to jsem tehdy ještě nevěděla. Od té doby už zdrhnul několikrát, ale vždycky jen na pár minut a když si vyřídil, co potřeboval, bezpečně se ke mně vrátil. A proto už nemám strach, nevolám ho zpět, protože mu důvěřuji a vím, že mě nezklame.
Libor Farský
Je to moc hezky napsané, ale skutečnost je prostá. Zaběhnutý pes se i v cizím prostředí (případ mého kamaráda, se kterým jsme s jeho psem vyrazili do lesa) dokáže vrátit po vlastní stopě. Ale tu vílu bychom také rádi potkali.
Zuzana Pivcová
Ve velmi vypjatých situacích se duchovněji zaměřeným jedincům objevuje zhmotnělá záchrana v podobě lidí i zvířat, o tom vůbec nepochybuji. Zároveň jsem si tím připomněla i ztraceného kocoura, který se mi také ve tmě a na pro něj cizím místě vynořil po hodině tam, kde už jsem předtím několikrát hledala. Mám za Vás radost pro ten šťastný konec i poznání, že dobří duchové eistují.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%