Ilustrační foto: pixabay.com
Jak jsem potkala vílu
19. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
28.11.2016 19:10
Evi, Váš příspěvek jsem objevila pár dnů po vydání, ale nežli jsem se dostala k přečtení, opět mne zklamal počítač. Tak jsem si jej teprve dnes opravdu vychutnala. Nádherné vyprávění, úplně jste mne vtáhla do děje. Vámi líčenou radost jsem s Vámi prožívala tentokrát i já...
Zdenka Jírová
20.11.2016 23:49
Je to hezké povídání, u zvířat člověk nikdy neví, co udělají. Hlavně, že to mělo šťastný konec.
Hana Rypáčková
20.11.2016 19:52
Jsem pro vílu. Když mi roční Vendík utekl ze zahrady a já na to přišla později, čekala jsem cestou domů po marném hledání a volání, nějakou nehodu, se strachem jsem se ptala už v parku, zda neviděli bílého pudlíka a před domem už mě vyštěkával, kde že jsem tak dlouho....
Alena Vávrová
20.11.2016 12:23
Tak to, co se vám se šťastným koncem přihodilo, mě kdysi strašívalo ve snu. Měla jsem hroznou útěkářku. Naštěstí to také vždycky dobře dopadlo. Hezký článek s nádechem tajemna.
Naděžda Špásová
20.11.2016 10:17
Hezky napsané. Evo, vaše vyprávění mi připomnělo naše trápení, když se nám u mého otce zaběhl pejsek. Bylo to hrozné, celou noc byl venku, sněžilo, foukalo a on byl malá ztracená čivava. Manžel ho druhý den našel vyděšeného pod stromem. Tak šťastná jsem dlouho nebyla. Byla to určitě přestrojená víla a je dobře, že všechno dobře dopadlo.
Eva Komínová
19.11.2016 23:40
Pane Libore, ne každý pes se dovede vrátit. Záleží to na inteligenci, která je u různých plemen různá. Ovčáčtí psi to dovedou. I ten můj výše zmíněný rošťák, ale to jsem tehdy ještě nevěděla. Od té doby už zdrhnul několikrát, ale vždycky jen na pár minut a když si vyřídil, co potřeboval, bezpečně se ke mně vrátil. A proto už nemám strach, nevolám ho zpět, protože mu důvěřuji a vím, že mě nezklame.
Libor Farský
19.11.2016 19:32
Je to moc hezky napsané, ale skutečnost je prostá. Zaběhnutý pes se i v cizím prostředí (případ mého kamaráda, se kterým jsme s jeho psem vyrazili do lesa) dokáže vrátit po vlastní stopě. Ale tu vílu bychom také rádi potkali.
Zuzana Pivcová
19.11.2016 18:55
Ve velmi vypjatých situacích se duchovněji zaměřeným jedincům objevuje zhmotnělá záchrana v podobě lidí i zvířat, o tom vůbec nepochybuji. Zároveň jsem si tím připomněla i ztraceného kocoura, který se mi také ve tmě a na pro něj cizím místě vynořil po hodině tam, kde už jsem předtím několikrát hledala. Mám za Vás radost pro ten šťastný konec i poznání, že dobří duchové eistují.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA