Ilustrační foto: Pixabay
Poděkování za cukroví aneb Vánoce budou za chviličku
8. 12. 2022Za pár týdnů tady máme Vánoce, a tak jsem se dala do plánování, co upéct a co nakoupit. Do půl hodinky to zmáknu levou zadní. Však to nedělám poprvé. Začetla jsem se tedy do receptů a čas plynul, protože staré hlavě jen tak neporučíš. Myslí si sama v podivných kličkách.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
20.11.2016 18:00
Mílo, asi to máme podobně všechny, které pečeme. Mám ověřené recepty, které každoročně použiji a k tomu si vždycky najdu nějaký nový. Sem tam si pamatuju od koho jsem recept dostala, ale paměť už není to, co bývala.Mám už částečně nakoupené suroviny, jako je tuk Stella, lískáče, mandle, čokolády na vaření. Vlašáky máme vlastní, nebo podarované a koncem příštího týdne to vypukne. Zařekla jsem se, že letos toho upeču míň, ale nevím, nevím. Přeji všem pekařkám hodně štěstí a žádný spálený plech.
Eva Komínová
20.11.2016 15:43
Paní Mílo, já to mám podobné. Rohlíčky od tety Helenky, perníčky od Janičky....atd. Každý recept mi připomíná jeho dárce i hezké chvíle s ním kdysi prožité. A také si uvědomuju, že díky vánočnímu cukroví vznikly moje sešity "sebraných" a ověřených receptů, podle kterých dodnes vařím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA