Ilustrační foto: Pixabay
Poděkování za cukroví aneb Vánoce budou za chviličku
8. 12. 2022Za pár týdnů tady máme Vánoce, a tak jsem se dala do plánování, co upéct a co nakoupit. Do půl hodinky to zmáknu levou zadní. Však to nedělám poprvé. Začetla jsem se tedy do receptů a čas plynul, protože staré hlavě jen tak neporučíš. Myslí si sama v podivných kličkách.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
9.12.2022 06:35
Nejdříve se mi do pečeni nechce, ale pak mě to dostane a peču a peču a zdobím a mám z toho radost.
Jana Šenbergerová
8.12.2022 23:32
Škoda, že se paní Míla na dlouho odmlčela. I po letech se mi její článek líbí stejně jako dřív.
Alena Švancarová
8.12.2022 14:45
Tak Zdeničko Jírová přesně jsi to vystihla.Mám to také tak i moje dcera.Brbláme,už zase ty vánoce a pak nás to pohltí.Ještě,že jsou vánoce v zimé,když je venku zima a jsou krátké dny.Hezké vánoční rozjímání tady napsala paní Míla.
Zdenka Soukupová
8.12.2022 14:04
Chvilku mi trvalo, než jsem zjistila, že článek je už šest let starý. A kupodivu je pořád aktuální!
A takový milý.
Marie Měchurová
8.12.2022 13:11
Vánoční cukroví miluju i to pečení a hlavně ochutnávání. Můj sešit na cukroví je už ve značně dezolátním stavu - už má taky přes 50 roků. Taky v něm stojí - koláčky od tety Lidky, chlebíček od pí. Horáčkové.... Máme my ženské asi všechny stejné...
Jana Kollinová
8.12.2022 10:38
Hezké vzpomínání nejen na cukroví, ale také na přátele a to patří k Vánocům.
Anna Potůčková
8.12.2022 10:05
Vánoce bez cukroví si ve své rodině nedovedu představit. Recepty mám posbírané od různých lidí, mezi nimi mám recepty od své tchyně, která pekla vynikající cukroví. Mám také knížku s cukrovím a spoustu časopisů na toto téma.
Margita Melegova
8.12.2022 10:02
Vune vanocniho cukrovi provoni cely byt, je kouzelna, vycaruje svatecni naladu a vyprovokuje k peceni i opozdilce, sice mam za sebou jedno peceni pro dceru ale uz se chystam na to druhe pro nas, jen bude skromnejsi co do druhu a mnozstvi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA