FOTO: autorka
Kypr v říjnu (1. část)
22. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
22.11.2016 20:39
Majko,jsem ráda,že ses opět odhodlala ke psaní!!! Tvé tvrzení,že psát neumíš,je pochopitelně nesmysl!!!:) Nádherné fotky a zajímavé čtení.Vím,že jsem taky měla možnost na tuto poznávačku jet,ale všechno mít nemusím a ani nemůžu!!! Čekám na další díl!!!!
Zuzana Pivcová
22.11.2016 14:05
Na Kypru jsem byla napřed v Limassolu a pak dvakrát za sebou v Pafosu, tedy vždy v řecké části Kypru. Jednou se sice pořádal výlet do turecké části. ale bylo to časově příliš náročné, tak jsem nejela. Zato jsem si z Tvého vyprávění oživila výlet do pohoří Troodos včetně návštěvy kláštera Kykkos. Byli jsme také u hrobky někdejšího prezidenta, arcibiskupa Makaria, který je v horách pohřben a u jeho hrobu se dosud střídá čestná stráž. O Kypru jsem tu psala i několik příspěvků. Celkově se mi moc líbil. Díky. Majko.
Jarmila Komberec Jakubcová
22.11.2016 13:28
Pěkné vyprávění doplněné hezkými fotkami - dohromady krásná reportáž a tak za ní velký dík Majko. Já znám pouze tu jižní část Kyptu kde jsem byla 1x u moře. Sever ostrova neznám, myslím, že patří Turecku. Jinak Acapulco znám jen z Mexika
Elena Valeriánová
22.11.2016 13:25
Taky jsem při výběru dovolené kdysi zvažovala Kypr, odradila mě dosti vysoká cena. Ale po Tvé reportáži znovu začínám toužit. A ještě když si vše představuji podle tvých krásných fotek.
Naděžda Špásová
22.11.2016 13:12
Maruško, napsala jsi to moc hezky. Na Kypru jsme taky nikdy nebyli a asi nebudeme. Určitě sis tu poznávačku moc užila. Fotky jsou opravdu krásné. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA