Kypr v říjnu (1. část)
FOTO: autorka

Kypr v říjnu (1. část)

22. 11. 2016
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Práglová
Majko,jsem ráda,že ses opět odhodlala ke psaní!!! Tvé tvrzení,že psát neumíš,je pochopitelně nesmysl!!!:) Nádherné fotky a zajímavé čtení.Vím,že jsem taky měla možnost na tuto poznávačku jet,ale všechno mít nemusím a ani nemůžu!!! Čekám na další díl!!!!
Libor Farský
Velmi zajímavé
Dana Kolářová
Pěkná 1. část o Kypru, Maru. Těším se na další.
Zuzana Pivcová
Na Kypru jsem byla napřed v Limassolu a pak dvakrát za sebou v Pafosu, tedy vždy v řecké části Kypru. Jednou se sice pořádal výlet do turecké části. ale bylo to časově příliš náročné, tak jsem nejela. Zato jsem si z Tvého vyprávění oživila výlet do pohoří Troodos včetně návštěvy kláštera Kykkos. Byli jsme také u hrobky někdejšího prezidenta, arcibiskupa Makaria, který je v horách pohřben a u jeho hrobu se dosud střídá čestná stráž. O Kypru jsem tu psala i několik příspěvků. Celkově se mi moc líbil. Díky. Majko.
Jarmila Komberec Jakubcová
Pěkné vyprávění doplněné hezkými fotkami - dohromady krásná reportáž a tak za ní velký dík Majko. Já znám pouze tu jižní část Kyptu kde jsem byla 1x u moře. Sever ostrova neznám, myslím, že patří Turecku. Jinak Acapulco znám jen z Mexika
Elena Valeriánová
Taky jsem při výběru dovolené kdysi zvažovala Kypr, odradila mě dosti vysoká cena. Ale po Tvé reportáži znovu začínám toužit. A ještě když si vše představuji podle tvých krásných fotek.
Ladislav Vesecký
Moc pěkná fota. Kypr bych si taky dal říct.
Naděžda Špásová
Maruško, napsala jsi to moc hezky. Na Kypru jsme taky nikdy nebyli a asi nebudeme. Určitě sis tu poznávačku moc užila. Fotky jsou opravdu krásné. *****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%