FOTO: autorka
Moje málem poslední vánoční svátky
26. 11. 2016Nevím, jak je možné to, co se mi málem stalo, ale důležité je, že při mně někdo stál a v mém nemožném skutku mi zabránil. Neumím si totiž představit ty následky. Ale snad začnu od začátku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
26.11.2016 05:43
Také bych do 2 rodin potřebovala "něco"=celkově - k doplnění dárků. Odvážila jsem se vymyslet sošku typického = českého Ježíška. Různých figurek - andílků, zvířátek apod. je všude plno, ale malé jezulátko se nenajde. (Dříve i nyní převažují "dědkové" = Mráz / Santa.. ale ať si je nechají!)
Alena Vávrová
25.11.2016 23:24
Hani, fajn, konec dobrý, všechno dobré. Moc hezky napsáno, jako vždy. Dneska jsem na jarmarku taky koupila andělíčka. Keramického - sestra sice tvrdí, že už je nesbírá a nemá je kam dávat, ale mají s námi pořád nějakou práci, tak raději víc, než míň :-)).
Jana Šenbergerová
25.11.2016 20:55
Jak málo stačí k radosti i k průšvihu! Nakonec jste měla štěstí. Mě vaše příhoda připomněla, jak mi kdysi manžel dal k narozeninám krásnou mramorovou vázu. Hřbitovní. Na můj udivený pohled reagoval slovy: "Něco není v pořádku? Vždyť se ti líbila." Váza je se mnou pořád.
Hana Šimková
25.11.2016 20:11
No, nevím paní Naděždo, ale ani já bych nechtěla dostat svítilnu na hrob. Vyříkat si nemám co, všechno je v pořádku. Byl to můj přešlap, , ale dobře to dopadlo a tak už není co řešit.
Naděžda Špásová
25.11.2016 19:13
Hanko, možná, když se vyhnete svíčkám a věnečkům, předejdete problému. Nevím, jaký vztah mezi sebou máte, ale bát se, že by vás příště nepozvali není vůbec dobré. Nepomohlo by si to s nimi vyříkat? Ale to musíte vědět nejlépe vy sama..
Zuzana Pivcová
25.11.2016 17:01
Jak vidíš, tak se všechno pěkně seřadilo tak, aby k nějakému "trapasu" nedošlo. Proto věřím, že budete mít pěkné společné vánoce. Když Tě sami pozvali, tak asi věděli, proč. Někdy je jen potřeba udělat ten první krok. Buď v pohodě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA