Když mne děti učí kráse
Ilustrační foto: pixabay.com

Když mne děti učí kráse

6. 12. 2016

Právě jsem skončila s kroužkem Šikovné ručičky. Katka, Bára, Jana, Eliška, Eli a Kačenka vyráběly vánoční přáníčka. Najednou mi padl pohled na Katčiny ruce, které dokončovaly lepení miniaturních hvězdiček. Tak tohle já neumím. Jednoduše a krásně poskládat vedle sebe obyčejné papírky tak, aby nakonec člověka přímo uchvátily. Vždy déle přemýšlím a pak zkouším. Holkám to daleko jinak funguje.

Jsem za to moc ráda, ty děti dokážou člověka úžasně inspirovat. Stačí malinko pootevřít dvířka a nápady se pak jenom hrnou. Jdu domů, po včerejším zhlédnutí pohádky Anděl páně 2 mám o čem přemýšlet. Těším se na to, až zalezu na kanape, vezmu do ruky deník a budu psát.

Hezký večer všem.

Můj příběh vnoučata
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Hodně dobrých nápadů do další práce.
Eva Komínová
Pracovala jsem s dětmi celý život (knihovnice v dětském oddělení), takže vím, o čem mluvíte a jen dodám, že se mi vždy líbilo, jak jsou bezprostřední a jak se bez okolků a upřímně dovedly vyjádřit o knížce, kterou jsem jim vybrala, když se jim nelíbila.
Jana Šenbergerová
Fandím všem, které to baví. Vy k nim určitě patříte, tak ať se vám daří.
Anna Csanádiová
Pracuji v knihovně a také hodně tvoříme,také tak přilákám hodně dětí hlavně dívek i když kluci jsou také šikovní. baví nás to.
Naděžda Špásová
Taky to znám, mám takhle tvořivou vnučku. Na Anděla páně ll jdeme v neděli.
Hana Rypáčková
Hezké vyznání. Dětská fantazie je nedostižná. A Anděl páně II je podle vnoučat prý senzační..
Drahomíra Stínilová
práce s dětmi je určitě zajímavá a záslužná. Jejich nápady jsou někdy až překvapující.Z fotky je vidět, že vás to dohromady baví.
Zuzana Pivcová
Moc se mi líbí to "přiznání", že se necháte od dětí inspirovat a že jim to daleko jinak výtvarně funguje. To je lepší postoj, než když učitel či lektor jen radí nebo dokonce i poučuje s postojem Nade mě není. Věřím, že pak společně hodně dokážete.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%