Ilustrace: pixabay.com
Zážitek roku: Adresát udivených pohledů
8. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Drahomíra Stínilová
14.12.2016 23:45
Já bych číslo použila. Bud to vyjde, nebo ne. Po revoluci jsem pracovala jako redaktorka propagace v několika nakladatelstvích a je jasné, že k prosazení nějaké knihy je třeba pořádná propagace založená na spoustě peněz, známostí a taky štěstí. Vaše vytrvalost a bojovnost je fantastická. Vždyt J.K.TOOLE po neúspěchu nádherného Spolčení hlupců to po sedmi letech vzdal a spáchal sebevraždu. A ted jeho dílo patří ke skvostům světové literatury.
František MENDLÍK
9.12.2016 19:55
To, že už dvanáctý rok stojím v prodejně je jakási daň. Jsem vlastně řeholník a ,, někdo" mne drží ve zdraví a duševní pohodě. Já ale pro svou víru netrpím. Naopak mne to baví, nohy mne nebolí a hlava slouží. nebýt té prodejny, neměl bych na své literární úlety prostředky. Takže v hodnocení mé činnosti by se místo obstál, patřilo napsat odstál!
Soňa Prachfeldová
9.12.2016 19:22
Pane Františku máte můj obdiv ! Za Vaši vytrvalost, za schopnost napsat čtivé povídky, za uskutečnění svého snu. Je vidět, že Vás opravdu políbila múza. Sice jste musel vypadat jako blázen v tom vlaku, ale hlavně jste si to nacvičil. A určitě být Vámi, zavolala bych ! Tleskám !
František MENDLÍK
9.12.2016 19:15
Paní Ilonko. Už jsem někde napsal, že je dobré mít určité stanovisko. Je to pohodlnější a nemusíte pořád převlékat kabát.
František MENDLÍK
8.12.2016 20:07
Paní Věrko, pouze dvě. Od roku 2007 píši jenom povídky, ale zato je jich uveřejněno přes pět stovek.
Jana Šenbergerová
8.12.2016 17:55
Upřímně vám, Františku, přeji, aby to nebylo pozvání poslední, ale počátek "šňůry", na jejímž konci bude spokojený adresát obdivných pohledů. :-)
Jste jasným důkazem toho, že když se chce, všechno jde. "Jako vytrvalý polární pes jsem začal jít za svým cílem." To je přesně to, co já pořád ještě neumím, přestože času je čím dál tím míň. :-)
František MENDLÍK
8.12.2016 15:44
Paní Evo, já taky ne. Asi je to tím, že nejsem spisovatel, ale možná písmák.Možná se cpu někam, kde je předem uzavřeno. Snad proto je můj koníček o to zajímavější.
Eva Krausová
8.12.2016 14:50
Františku,
na autorském čtení jsem nikdy nebyla, může to být dost zajímavé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA