FOTO: Alena Tollarová
Hrad a zámek Klenová
12. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
12.12.2016 22:09
Před rokem jsem na Klenové byla a moc se mi tam líbilo. Je tam krásně - dokazují i Tvé pěkné fotky.
Jana Šenbergerová
12.12.2016 20:54
Ali, umíš! Tam se už asi nepodívám, ale díky tobě jako bych tam tak trochu byla.
Elena Valeriánová
12.12.2016 20:44
Super článek a krásné fotečky. Jsem ráda, že jsi nám tento výlet zprostředkovala. Tvoje fotečky listoví jsou pěkné, velmi pěkné!
Alena Vávrová
12.12.2016 20:26
Ali, dík za krásné připomenutí jednoho mého výletu se Zojou. Na Klenové to bylo bezva. My ještě navštívily cestou zpět i tu galerii ve špejcharu.
Anna Čípová
12.12.2016 20:21
Ali, krásné toulání v oblasti, kterou neznám. Zajímavé povídání a pěkné fotky. Díky.
Jarmila Komberec Jakubcová
12.12.2016 19:16
Paní Alenko moc děkuji za krásné vyprávění o mém rodném kraji které máte doplněné pěknými fotkami. Moc velký dík a dávám 5 hvězdiček
Naděžda Špásová
12.12.2016 18:21
Klatovsko moc neznáme, ale co není, může být. Nemusí být vždycky jasno a slunečno, aby člověk poznal zajímavá místa a na tvých fotkách je to, Álo, vidět. Jsou moc pěkné.
Helena Votíková
12.12.2016 18:05
Hezké toulání. Klenovou neznám, my jsme z Klatov jeli směr Rabí. A ten kohout ve znaku to náhodou vím, ve staročeštině to byl harant.
Hana Rypáčková
12.12.2016 17:01
Tedy Alenko, je to můj rajón, Klenovou znám dobře, ale ten Týnec mě překvapil, co zub času napáchal..Dlouho jsem tam nezavítala... A co Bolfánek a Americká zahrada? Moc se mi to líbí, to tvé šmejdění...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA