Staré diety. Pamatujete na ně?
Ilustrační foto: pixabay.com

Staré diety. Pamatujete na ně?

25. 9. 2020

Slovo dieta je věčné. Provázelo nás v každé době. Zavzpomínejme na metody, které frčely v minulých desetiletích. Možná jste už na ně zapomněli, možná byly etapou vašeho života.

dieta jídlo
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Ženatová
Celých 10 let mezi svými 30ti až 40ti roky jsem každé pondělí a čtvrtek pila jen vodu a tak si dobře držela váhu na uzdě, bylo to ale někdy dost kruté... Pak jsem skončila... a v současnosti se snažím více stravovat hlavně syrovou stravou, celkem to jde i když občas si dost zahřeším čokoládou i dobrým sýrem...
Dagmar Bartušková
Asi v 16 letech jsem s kamarádkou držela vajíčkovou dietu. Když už trvala asi 3 dny a my hladové přišly z bijáku", maminka právě cukrovala štrůdl, který upekla, a ten voněl celým bytem. Jakmile jsme ho na plechu spatřily, vrhly jsme se na něj a každá slupla naposezení jednu "nohu" této dobroty. Bylo po dietě! Vajec jsem se ale nepřejedla, miluji je doposud. :-)
Zuzana Pivcová
Někdy v půlce 80. let, kdy jsem se o nějaké kilo spravila, přišel někdo v práci s chlebovou dietou. Měla jsem sníst jen asi 3 krajíčky chleba za den. Tu dávku jsem snědla už asi v 10 dopoledne a pak jsem se kroutila hlady. Pak jsem měla jako tehdy často sraz s partou v oblíbené restauraci. Stěžovala jsem si, že nemůžu už nic jíst. Jeden známý se právě vrátil z lázní a ten přišel s tím, že nejlépe se hubne po bílém víně. Tak jsem zajásala, nacpala se a místo piva přešla na víno. To byly bláznivé roky!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%