Ilustrační foto: pixabay.com
Staré diety. Pamatujete na ně?
25. 9. 2020Slovo dieta je věčné. Provázelo nás v každé době. Zavzpomínejme na metody, které frčely v minulých desetiletích. Možná jste už na ně zapomněli, možná byly etapou vašeho života.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
27.9.2020 13:14
Já jsem do vzpomněla na jednu opravdu hnusnou dietu a tou byla tukožroutská polévka. Brrr....
Marie Faldynová
26.9.2020 22:36
Dneska se hubne těžko, když je kolem nás tolik dobrot! Jenom snaha o střídmost je dneska těžká ! Ale pořád je to lepší, než fronty na banány!
Alena Tollarová
26.9.2020 10:25
V šedesátých a sedmdesátých létech jsem byla holka jako lunt, která se snažila přibrat. A ani v osmdesátých a následujících létech jsem se o diety nezajímala. Takže spíš koukám, co všechno bylo možné. Fakt je, že kamarádce po revoluci peněženka zhubla mocně, kila však zůstala.
Olga Škopánová
26.9.2020 07:25
Souhlasím s paní Kosťunovou byli jsme tenkrát naivní a netušili, že všechny ty hubnoucí kůry jsou určené na zhubnutí naší peněženky, nikoliv pro nás osobně.
Věra Ježková
25.9.2020 15:53
Díky za vzpomínku. Nikdy jsem nedržela žádnou „předepsanou“ dietu. V případě potřeby omezuju jídlo, hlavně sladké. Jenže co dělat, když to mám tak, jak píše Alenka. Ivanko, to jsi nalítla. Hlavně, že se nestalo nic horšího. :-)
Alena Vávrová
25.9.2020 15:02
Také byla velkým hitem dělená "kytičková a zvířátková" dieta podle Lenky Kořínkové. V rodině ji jeden pán držel a zhubnul 11 kg, ale už nevím, za jak dlouho. I kafe si sladil medem. Dneska se o dělené dietě říká vtip: Mám to pěkně rozdělené, co nesním přes den, dorazím v noci... ;-)
Marie Doušová
25.9.2020 09:45
Nikdy jsem žádnou dietu držet nemusela a ani jsem se o ní nezajímala. Dnes už v 70 letech mě diety také moc nezajímají, i když mám o nějaké to kilo navíc ./67kg/ Důležité je pro mě zdraví a pohyblivost a hlavně se nepřejídat a hýbat se.
Danka Rotyková
27.11.2018 18:29
Jak vidím, byla jsem na tom podobně. Chtěla jsem držet vždy nějakou dietu, ale mé tělo mi dávalo najevo, že pokud ihned něco nesním, bude zle. Mám to tak celý život. Můj manžel si mne dobíral, že bych byla první oběť na celé Zemi v době nedostatku. ☺
Danuše Onderková
8.1.2017 16:48
Já na diety nikdy nebyla, když jsem měla hlad, musela jsem se najíst. Ne přežrat, ale něco jsem musela sníst. A když se kolem mne začalo mluvit o dietě, reagovala s humorem: "Já držím bodovou dietu, co uvidím to zbodnu."
Jana Šenbergerová
6.1.2017 14:51
Celý život jsem potřebovala spíš přibrat, takže všechny hubnoucí diety šly mimo mě. Za padesát let jsem dodneška přibrala 6 (šest) kilo, což byl ještě nedávno úspěch, ale už mě ta kila začínají obtěžovat, tak se budu muset poohlédnout zpět a aspoň trochu se vrátit k moudřejšímu stravování. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA