FOTO: archiv autorky
Zážitek roku: seniorky - baletky
13. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
14.12.2016 09:56
Myslím, že Evka to napsala i za mne. Já jsem si nyní, Helenko, vybavila, jak jsme hýkaly smíchy při tvém extempore s praotcem Čechem na Řípu. Ty tu srandu opravdu umíš, protože nemáš problém udělat si ji kvůli druhým i ze sebe. Kdo nevěří, ať si to video ze Řípu najde ;-)).
Eva Mužíková
13.12.2016 22:34
Helenko, v něčem si jsme podobné. Mne když něco napadne, jsem schopna převrátit svět naruby, aby vše bylo tak, jak si představuji. Bavíš mne líčením toho shánění " rekvizit", návleky z jeskyně - to byl nápad:)))) No a oslovit lékárníky, to napadne jen Tebe... Dovedu si představit že jste svým vystoupením vyvolaly úsměv na tvářích přítomných a jestli to někomu přijde trapné, neber mu to. Každý máme právo na vyjádření názoru...
Jarmila Komberec Jakubcová
13.12.2016 19:02
Helenko, omylem máš od mně jen 4 hvězdičky, ale to jsem se uklepla, u mně jich máš deset.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.12.2016 19:01
Helenku bychom potřebovali v našem seniorském klubu Totem. Pode fotek to vypadá, že se všichni prima bavili.Měli jsme v klubu podobný pořad, který si sami seniorky připravují i s ochutnávkou domácího cukroví. Je prima že my dříve narození se umíme bavit podle svého a komu se to nelíbí nemusí mezi nás chodit. Helenko jsi skvělá, znám tě osobně a vždy jsi pro každou legraci.Přeji ti v Novém roce hodně inspirace a věřím, že naše íčkařské příští setkání obohatíš jak svými povídkami, tak něčím zábavným. Je prima, že máme mezi sebou taková "děvčata".
Danuše Onderková
13.12.2016 18:42
Heli, muselo to být bezva. Mám ráda lidi, kteří si umí udělat srandu sami ze sebe a těch pár seniorek kteří se nebavili nebo spíš bavili hoď za hlavu. Věřím, že tam byli i takoví, kterým se to líbilo.
Naděžda Špásová
13.12.2016 15:44
No, Helo, ty jsi fakt číslo. Úplně vás vidím, jak tam skotačíte. Na takovýhle zážitek se jen tak nezapomene. Máš to za 5*****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA