Zážitek roku: seniorky - baletky
FOTO: archiv autorky

Zážitek roku: seniorky - baletky

13. 12. 2016
tanec zábava Zážitek roku 2016
Hodnocení:
(4.9 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Myslím, že Evka to napsala i za mne. Já jsem si nyní, Helenko, vybavila, jak jsme hýkaly smíchy při tvém extempore s praotcem Čechem na Řípu. Ty tu srandu opravdu umíš, protože nemáš problém udělat si ji kvůli druhým i ze sebe. Kdo nevěří, ať si to video ze Řípu najde ;-)).
Eva Mužíková
Helenko, v něčem si jsme podobné. Mne když něco napadne, jsem schopna převrátit svět naruby, aby vše bylo tak, jak si představuji. Bavíš mne líčením toho shánění " rekvizit", návleky z jeskyně - to byl nápad:)))) No a oslovit lékárníky, to napadne jen Tebe... Dovedu si představit že jste svým vystoupením vyvolaly úsměv na tvářích přítomných a jestli to někomu přijde trapné, neber mu to. Každý máme právo na vyjádření názoru...
Zuzana Pivcová
Já bych sice takovou zábavu nezvládla, ale vám tleskám.
Jarmila Komberec Jakubcová
Helenko, omylem máš od mně jen 4 hvězdičky, ale to jsem se uklepla, u mně jich máš deset.
Jarmila Komberec Jakubcová
Helenku bychom potřebovali v našem seniorském klubu Totem. Pode fotek to vypadá, že se všichni prima bavili.Měli jsme v klubu podobný pořad, který si sami seniorky připravují i s ochutnávkou domácího cukroví. Je prima že my dříve narození se umíme bavit podle svého a komu se to nelíbí nemusí mezi nás chodit. Helenko jsi skvělá, znám tě osobně a vždy jsi pro každou legraci.Přeji ti v Novém roce hodně inspirace a věřím, že naše íčkařské příští setkání obohatíš jak svými povídkami, tak něčím zábavným. Je prima, že máme mezi sebou taková "děvčata".
Danuše Onderková
Heli, muselo to být bezva. Mám ráda lidi, kteří si umí udělat srandu sami ze sebe a těch pár seniorek kteří se nebavili nebo spíš bavili hoď za hlavu. Věřím, že tam byli i takoví, kterým se to líbilo.
Naděžda Špásová
No, Helo, ty jsi fakt číslo. Úplně vás vidím, jak tam skotačíte. Na takovýhle zážitek se jen tak nezapomene. Máš to za 5*****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%