FOTO: jninterier.cz
Jak postupovat při zařizování nové kuchyně
18. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Valerie Polášková
11.11.2021 00:03
Vynikající tipy. Díky mockrát! Já už dlouho sbírám odvahu nejen na přeměnu naší kuchyně, ale vůbec celého bytu. Dost mě od toho odrazuje to, kolik práce s tím bude. Celkem jsem teď začala přemýšlet nad možností nechat to na nějakém profesionálovi. Dívala jsem se různě po internetu a velice se mi líbí například interiéry, které dělá http://www.pwinterier.cz/ tak si říkám, jestli to nesvěřit do rukou právě jim.
Starej Jarda
12.7.2018 17:03
Dobrý večer, článek mě snad mluví z duše, není nic krásnějšího než si plánovat a zařizovat novou kuchyni, nás to za chvilku čeká protože mladý se stěhují a my máme našetřeno, madam již vybrala spotřebiče odtud tak jsem na ty nové zázraky zvědavej. Máte někdo s touto značkou zkušenost?Díky moc za každou radu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA