FOTO: archiv autorky
Zážitek roku: Výhra pro virtuální kamarádku
26. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
26.12.2016 19:50
Hezky jste nám předvedla, že i virtuální přátelství může být pro zúčastněné přínosem. Ať Růžence myčka dlouho dobře slouží a vaše přátelství vám přináší radost i nadále.
Hana Rypáčková
26.12.2016 19:43
To je tedy zážitek pro nás všechny. Moc to paní Růžence přeji a tobě Aničko tleskám. To je výborný počin. Bude to veliká úspora času.
Anna Potůčková
26.12.2016 19:20
Alenko ano, Růženka co dala tu jednu hvězdičku je přímo aktérka tohoto zážitku a Zuzka je její i moje kamarádka, Zuzka moje dokonce reálná. Obě to mrzí, obě jsou nováčky na tomto portále a nevěděly jak se to hodnotí a omlouvaly se mi. Ale myslím si že to není až tak podstatné, to hlavní je radost jak moje, tak Růženky. Sama mám v ID 20 let manžela a vím jak to je, když přijde jakákoliv pomoc od rodiny, přátel a zcela neznámých lidí. Oběma nám stoupl radostí tlak, div to nebyl přímo infarktový
Alena Tollarová
26.12.2016 19:13
Tady se někdo musel splést a myslel, že jedna hvězdička je jako jednička ve škole! Jinak bych nemohla tomu hodnocení uvěřit! Kéž by takových zážitků bylo víc! Pro mne čistá pětka!
Zuzana Pivcová
26.12.2016 18:48
To smekám, Aničko. A v dnešním světě, kdy se lidé skutečně starají především o sebe, dvojnásob. Tak klidně nebuďte velký psavec!! :-)
Naděžda Špásová
26.12.2016 18:34
Myslím, Aničko, že jste byly obdarovány obě. Vy sice jen virtuálně, ale i to určitě potěšilo. Je dobře, že jsou ještě mezi námi tak hodní lidé, jako vy. *****
Lenka Hudečková
26.12.2016 17:16
Tak to je paráda, moc Vám i Růžence gratuluji k tak skvělé výhře :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA