Ilustrační foto: pixabay.com
Oceňujeme zážitky roku 2016
1. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
2.1.2017 07:03
Blahopřeji dnešním výhercům ,všem oceněným , děkuji redakci a všem , kteří mi svým umem a vynaloženým časem zpestřuji můj svět . Květinka
Marie Ženatová
2.1.2017 07:01
Všem výhercům ze srdce gratuluji a jsem moc ráda, že jsem i já patřila mezi vylosované, moc redakci děkuji, už jsem nevyhrála skutečně nic moc a moc let, takže si to nyní úplně vychutnávám...
Naděžda Špásová
1.1.2017 23:11
Gratuluji Aničce a Hance, oba příspěvky si to zaslouží. A gratuluji panu Kupsovi, Marii Ž., Janě Š. a dovolíte-li i sobě. Přípravků na krásu není nikdy dost. Vážená redakce děkuji.
Alena Tollarová
1.1.2017 22:11
Blahopřeji všem dnešním výhercům, děkuji redakci za to, jak se stará, abychom nezakrněli a těším se na další soutěže.
Jana Šenbergerová
1.1.2017 22:07
Všem výhercům gratuluji, těm, kteří se zúčastnili, děkuji za hezké příběhy a za sebe děkuji, že mi byla dána šance vylepšit, na čem hlodá zub času, a že to nám třem mnozí přejí. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA