Žena světice
FOTO: autorka

Žena světice

11. 1. 2017
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Že Eva je žena se srdcem na dlani, ale také žena činu, ví snad každý, kdo se s ní setkal ať už osobně, nebo třeba i jen zde na stránkách. Vždyť třeba kromě záhonu u domu se starala/stará? i o neschopného souseda. Úplně si představuji, jak je ve svém živlu a ráda, že se jí zadařilo tatínkovi pomoci. Jen mi nějak hlava nebere, z jakého důvodu vůbec mohl dostat výpověď z nájmu a jak se zdá, tak i s krátkou dobou k vystěhování a bez náhrady?
Jarmila Komberec Jakubcová
S paní Evičkou a její báječným pejskem Bertíkem jsem se setkala v loňském roce v Doksích. Oba jsou skvělý a já přeji oběma hodně zdraví a paní Leničce děkuji za hezký článek. I deset hvězdiček je málo, ale já mám jen pět.
Helena Votíková
Lenko napsala jsi to moc hezky. Na hodnocení mám málo hvězdiček :-)
Lenka Hudečková
Teď jsme spolu s Evičkou mluvily telefonem, o článku asi ještě neví... probíraly jsme toho mého taťku a novinky...Zítra budeme moudřejší....
Naděžda Špásová
Leni, to se ti fakt povedlo. Tvůj otec měl opravdu štěstí, že Evku potkal. Ona je moc hodná a Bertík je miláček. Dobře, že jsou mezi námi ještě tak hodní lidé, jako je Eva.
Alena Vávrová
Tak to je moc krásný příběh o lidské solidaritě a k naší Evče Bertíkové to naprosto pasuje. Přeji vám, aby to všecko dobře dopadlo a tobě, Leni, děkuji za sdílení.
Anna Čípová
Krásná slova o Evě, kterou znám z íčka. A doufám, že ji poznám osobně.
Marie Seitlová
Krásná zpráva o Evě, ano, kdo má rád zvířata, má rád i lidi. Je dobře, že jste to napsali, Eva si to určitě zaslouží. A 5* je určitě málo, více umí dávat jen ona.
Libuše Křapová
Bertice plus Bertík jsou prostě ideál dvojka :-) A to tu její dobré skutky nejsou ani všechny vypsané :-)
Jiří Hudeček
To, že je Evička "akční" jsem poznal loni v létě na vlastní oči. Když jsme jeli za tátou a já se šel projít do parku ve Vratislavicích a poté nahoru po ulici, okopávala a plela na záhoně před panelákem jedna paní a kousek od ní jí hlídal pejsek. Samozřejmě- byla to Evička a Bertík. Evi moc děkujeme, že tátovi pomáháš jak se dá.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%