Žena světice
FOTO: autorka

Žena světice

11. 1. 2017
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Leni, tak ji to neprozradíme :-) Moc pěkná fotka.
Lenka Hudečková
Přátelé, obávám se, co na to Evička, až článek objeví :-)
Soňa Prachfeldová
Mám Evku moc ráda a to od první chvíle, co jsem ji poznala. Pro mě to překvapení není, starala se i o nemocného souseda, sází kytičky u domu. Fakt by ji měl Klub Liberec nebo radnice navrhnout do celostátní soutěže o nejlepšího seniora roku je to každým rokem v Praze a my bychom jí tam šli fandit. Bertíku jsi 1 !!!
Jana Šenbergerová
Všude kolem se to hemží jobovkami, takže taková zpráva je opravdovým pohlazením po duši. Eva s Bertíkem jsou prostě dobrá dvojka. Nepochybuji, že takových je na íčku víc. Lenko, je moc dobře, že jste si to s Jirkou nenechali pro sebe.
Lidmila Nejedlá
Ano, Eva je skvělý člověk. Je to milovnice zvířat a ti mají rádi i lidi. Jedobře, že si senioři pomáhají, byli jsme tak přece vychováni.
Elena Valeriánová
Leni, moc tě chválím za napsání tohoto veřejného poděkování. V dnešní době, kdy slyšíme a čteme pomalu už jen negativní zprávy, je ta tvoje jako pohlazení po duši. Věř mi, věděla jsem, o koho se jedná hned od začátku a to jsem si nijak neprohlížela úvodní fotografii. Po celou dobu čtení mi šel mráz po rukách. Je dobře, že jsou mezi námi lidé jako je Evička, Hanka a další. Jsem ráda, že patří mezi mé přátele (díky íčko)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%