Moře
Ilustrační foto: pixabay.com

Moře

12. 1. 2017
dovolená moře vzpomínky
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Nevím jestli mi Váš článek utekl díky mé nepozornosti a nebo novým uspořádáním íčka, ale co vím určitě, že jsem ráda za jeho objevení. Moře, ač neplavec, miluji. A doufám, že ho ještě někdy uvidím a ucítím. Pět hvězdiček je málo, ale víc nemám.
Libuše Münsterová
Děkuji všem za komentáře, jsem tu nováček a začíná se mi tu líbit.
Olga Štolbová
Jani, jsem na tom stejně jako ty, bez moře se obejdu. Ale povídání o mořích a příběhy íčkařů čtu moc ráda. Libuško, tvé povídání hezké a zajímavé, díky. *****
Jana Šenbergerová
Pár moří jsem zažila, ale žádné z nich mi nechybí. Mně stačí ke štěstí horské bystřiny ... :-)
Eva Mužíková
Když jsem uviděla " své první moře " byla jsem zklamaná. BALT, vitr, žádné palmy, zima... .Postupem času jsem názor změnila, přestože jsem jich zas tolik neshlédla, u mne vede Jadran... Početla jsem si a zavzpomínala na naši nekonečnou cestu autobusem do Rumunska .. Již nikdy:))))
Naděžda Špásová
Moře je moje velká láska, hlavně to chorvatské a francouzské. Snad se ještě zadaří nějaká ta mořská pohádka. Zamlada to bylo nedostupné, žila jsem na vesnici a peněz nebylo vůbec nazbyt.
Zuzana Pivcová
Libuško, nahoře vpravo na modré liště je vedle Facebooku lupa. Po kliknutí na ni se pod ní objeví rámeček, tak napíšete, co hledáte v rámci i60. Ale ještě mnoho dalších lidí psalo o lásce k moři. :-)
Libuše Münsterová
Díky Zuzanko, co bylo kdysi dávno si velmi dobře pamatuji, ale co bylo minulý týden, tak to musím opravdu dlouho přemýšlet. Třeba se ten váš článek ještě někde najde. Ráda bych si přečetla.Tak hezký den!
Zuzana Pivcová
Už jsem si vzpomněla. Jmenovalo se to Není moře jako moře, už někdy z léta 2012. :-)
Zuzana Pivcová
Vzpomínky na jednotlivá moře, s nimiž jsem postupně přicházela v životě do styku, jsem kdysi shrnula do jednoho ze svých prvních článků zde, ale jak jen se jmenoval? Je hezké, jak si i po letech vše pamatujete.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%