Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
15.1.2017 10:39
Jste šikovná, s hudbou je svět hezčí. Vnuk dostal kytaru, která se ladí sama, jen zmáčkne knoflíček. To jsou věci! Ať vám to dobře hraje.
Naděžda Staňková
13.1.2017 19:58
Kytaru jsem spoustu let ladila jen "podle ucha", ladičku jsem si pořídila asi před šesti lety. Uke je třeba doladit skoro před každým hraním, některá struna drží líp, některá hůř a tak mi Ježíšek nadělil už tu moderní na klip, s osvětleným displejem. Cena 230 - 300 Kč. Zkuste výuku Michaely Medek na YouTube od první lekce, naučí vás akordy, způsoby brnkání na struny, rytmus hraní, ladění, je prostě NEJLEPŠÍ! A kdo nemá rád takové ty akordy Emi, Hmi, Cmi, tak s uke se toho zbavíte a zahrajete si mnohem více písniček bez trápení a bude vás to zaručeně bavit více!
Hana Rypáčková
13.1.2017 16:13
Super !To jste už tři odvážné školačky.. Tomu fandím...
ivana kosťunová
13.1.2017 13:47
Ježíšek mi také nadělil ukulele. Už umím dva akordy rychle střídat, s laděním mám problémy. Mé ukulele se rychle rozladí. A ty klouby si také ještě nezvykly-bolí.
Helenka Vambleki
13.1.2017 13:06
Klobouk dolů, jako dítě mě maminka nutila do klavíru a pro mne byla potupa hrát u stromečku koledy - dnes už bych to asi brala jinak :-) Pokud na íčku založime kapelu, mohla bych tak k trianglu
Zuzana Pivcová
13.1.2017 12:53
Inspiroval mě Karel H., ale hlavně Vy. Tak teď trochu diletantsky brnkám, ale rodinu, kdybych ji měla, bych tím raději bavit nechtěla. I sestra má dost trpělivosti, když doháním pracně její kytaru a zpěv. Ještě, že má praxi se žáčky z kroužku, většinou z 1. stupně ZŠ. :-)