FOTO: Soňa Prachfeldová
Moje malé lednové rozjímání
14. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
14.1.2017 18:34
Soni, tvé rozjímání ani doprovodné fotografie nemají chybu. Kéž je rok 2017 stejně krásný!
Jiří Hudeček
14.1.2017 17:31
Soni, moc pěkně a moudře jsi to napsala. Lenička mi pořád říká, že si vše "moc beru" a něco na tom je. Každá nespravedlnost mne hrozně nas...naštve. Takže se letos snažím tyto výlevy mírnit. Fotografie jsou nádherné...
Naděžda Špásová
14.1.2017 17:21
Soni, jsi moudrá žena. Přeji tobě, Pepovi, tvé rodině a tvé zvířeně rok plný krásných zážitků, štěstí a zdraví. Fotky jsou moc hezké. *****
Jarmila Komberec Jakubcová
14.1.2017 17:14
Soničko moc hezky jsi to napsala. Budu se těšit, že se s tebou v letošním roce na nějaké "íčkařské akci" opět setkám.
Hana Práglová
14.1.2017 17:04
Soni,moc pěkné.Kéž by život každého z nám byl na 1. Bylo by to krásné.Bez spěchu,hádek,netolerance----
Hana Rypáčková
14.1.2017 15:57
Máš to holka v hlavě srovnané a srdce tluče ve stejném tónu. Věřme, že to bude dobrý rok v každém případě...
Jaroslava Handlová
14.1.2017 13:42
Soňo, napsala jsi pěkné pozitivní rozjímání. Musíme se snažit udržet krok s plynoucím rokem! Já se k Tobě připojuji s přáním, ať je ten rok na výbornou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA