Ilustrační foto: pixabay.com
Zimní taneční zábava a "tučňáci"
20. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
23.1.2017 12:15
Milá Evičko, já jsem tančila asi po prve se ženou, ale vytancovaly jsme se obě dobře jako i ostatní ženy, jinak máte pravdu, že bychom celé odpoledne při hudbě musely jen sedět...
Marie Ženatová
23.1.2017 10:53
Milá Haničko,
když jsem byla mladá, také jsem chodila v kozačkách na "nižších jehlách nevím jak jsem to zvládala, chodila jsem v zimě jen v silonkách, ale nebyla ani nemocná ani jsem si nic nezlomila - asi mne chránilo mládí???
Marie Ženatová
21.1.2017 04:54
Milá Zuzanko, také jsem dostala na vánoce tzv. návleky na boty, ale tak jako vy je moc nevyužívám protože moc "klapou". A ledovatých chodníků máme mnoho
Eva Mužíková
20.1.2017 22:11
Uplně ten styl chůze vidím a určitě jsem jej nevědomky použila i já. To zmiňovaně tančení ženy se ženou, nebo jen tak volně, je v našem seniorském svazu běžné. Jinak bychom seděly celou dobu, mužů je u nás opravdu málo.
Hana Rypáčková
20.1.2017 10:11
Hezký zážitek pro odvážné. Dříve ženy se sebou tančily jen v Rusku po válce, ale i na parketu u nás se do toho odvážné dají... A to těžiště je opravdu důležité. Taky mě napadlo, jestli nemám sešlapané paty na botách..A bude to to těžiště.
Jak jsme chodily kozačkách na jehlách ????
Zuzana Pivcová
20.1.2017 08:38
Mám s chůzí po zledovatělém povrchu špatné zkušenosti a pádu se obávám. Už jsem si koupila i tzv. nesmeky, návleky na boty, avšak ty se do města moc nehodí, protože jejich hroty na dlažbě klapou a také se ničí. Takže raději chodím drobnými neelegantními krůčky, skutečně asi jako tučňák. :-)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA