Ilustrační foto: pinterest.com
Přichází rok Ohnivého kohouta
28. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
29.1.2017 02:00
Pěkný, věcný článek, ať se nám všem ty naděje v Ohnivého kohouta vyplní.
Lidmila Nejedlá
28.1.2017 22:19
Kohout má rád kolem sebe slepičí harém...také doufám, že to bude rok mírumilovný a nadějný. Ať kohouti v naší zemi přivolávají jen šťastná rána! Díky, Jarmilko.
Zuzana Pivcová
28.1.2017 20:20
Ano, vše, co vysíláme... Ráda bych všem poslala jen samé dobré věci, a zdaleka ne jen proto, aby se mi to ve stejném "balení" vrátilo. Díky, Jarmilko.
Soňa Prachfeldová
28.1.2017 20:07
Jarmilko, kéž je tento rok dobrý k nám všem. Náš kohout mě štve, když kokrhá, ale teď mu držím palce, aby k nám nepřišla ptačí chřipka. Tak tedy žijme ve zdraví !
Marie Seitlová
28.1.2017 17:00
Jarmilko, moc pěkně napsaný článek, tak uvidíme co nám rok Ohnivého kohouta přinese. Také všem přeji štěstí, lásku, pohodu, ale hlavně zdraví.
Elena Valeriánová
28.1.2017 15:44
Jarmilko, moc hezky jsi to napsala. Já sice znám kohouty jako zákeřné útočníky, tak snad ten Ohnivý kohout bude vyjímka. A dožijeme 15,února 2018 v klidu a ve zdraví, to nám všem ze srdce přeji.
Květoslava HOUDKOVÁ
28.1.2017 15:08
Vnucuje se nám větší spolupráce s Čínou. Čína dělá "velký úklid" - možná už vymetla ptačí chřipku a šupem přeposlala k nám.
Naděžda Špásová
28.1.2017 13:19
Snad letošní rok bude takový, jaký si ho uděláme, i když jsou věci, které neovlivníme i kdybychom se na hlavu stavěli. Tak nám všem přeji hodně štěstí.
Hana Rypáčková
28.1.2017 13:09
Ve čtvrtek na vochtlíku mě syn "rozebral" a na tuto změnu upozornil. Byl to můj dost hrozný rok a nevím, jaký bude ten další. Ale ještě do zítra si mám "uklidit" v hlavě, smířit se s nezbytným , určit si vše pro život důležité. Na to musím jít ven, jdu venčit do lesa...... Takže díky Jarmilo...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA