Jak stárnout ve zdraví?
Ilustrační foto: pixabay.com

Jak stárnout ve zdraví?

21. 1. 2017
zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lýdie Dedíková
Já se snažím, abych byla fit. Do měst chodím po svých, to je asi tak tři kilometry. Doma si lehce cvičím. A navíc, když pozoruji svou kamarádku, která je o 6 let starší, nechci tak dopadnout. Čtu knížky, luštím křížovky, chodím do divadla, baví mě kultura jako taková, navštěvuji zajímavé výstavy a různé akce. Prostě snažím se, dokud mi tak nějak zdraví slouží. Hlídám si svůj tlak a beru i prášky. Chodím k lékaři na kontrolu. Bohužel beru antidepresiva. Ale cítím se dobře. Jsem také Dobrým andělem, pomáhám kde se dá. :-) To mě drží a motivuje :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
Zásady "desatera" by už měly patřit k obecným znalostem seniorů. Bohužel však u "natvrdlosti" mnohých nepomůže ani jejich opakování (mluvení do pařezů).
Eva Mužíková
Tak nějak proplouvám.... Jím tućné i libové, većer mlsám čokoládu, hodně toho denně našlapu, srdce, zuby, oči a jiné důležité orgány pravidelně zkoumají odborníci, netrpím depresemi, vyhýbám se škarohlídům...... tak snad mi to -" proplouvání životem " ještě pár let vydrží.
Lidmila Nejedlá
Nepozoruji se, vím, že bych měla. Tělo si řekne. Od doby, co znám i60, nemá deprese šanci.
Jana Šenbergerová
1. snažím se 2. věnuji 3. můj celoživotní problém 4. ta mi určitě nehrozí 5. mám 6. kdo se nebrání lásce, nemusí se potýkat s cukrovkou 7. to bohužel souvisí i s pitným režimem 8. snažím se 9. ani náhodou 10. mám jich tak akorát, ale stejně nestíhám Jinak je to ovšem téma na dlouhou a bouřlivou debatu. :-)
Zuzana Pivcová
To desatero je sice velmi pozitivní a poučné, ale už každý jednotlivý bod by stál za samostatný výukový kurs. Vše je složitější, kombinované a něčím dalším podmíněné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%