Ilustrační foto: pixabay.com
Jak stárnout ve zdraví?
21. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lýdie Dedíková
5.3.2017 15:28
Já se snažím, abych byla fit. Do měst chodím po svých, to je asi tak tři kilometry. Doma si lehce cvičím. A navíc, když pozoruji svou kamarádku, která je o 6 let starší, nechci tak dopadnout. Čtu knížky, luštím křížovky, chodím do divadla, baví mě kultura jako taková, navštěvuji zajímavé výstavy a různé akce. Prostě snažím se, dokud mi tak nějak zdraví slouží. Hlídám si svůj tlak a beru i prášky. Chodím k lékaři na kontrolu. Bohužel beru antidepresiva. Ale cítím se dobře. Jsem také Dobrým andělem, pomáhám kde se dá. :-) To mě drží a motivuje :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
23.1.2017 08:26
Zásady "desatera" by už měly patřit k obecným znalostem seniorů. Bohužel však u "natvrdlosti" mnohých nepomůže ani jejich opakování (mluvení do pařezů).
Eva Mužíková
22.1.2017 21:20
Tak nějak proplouvám.... Jím tućné i libové, većer mlsám čokoládu, hodně toho denně našlapu, srdce, zuby, oči a jiné důležité orgány pravidelně zkoumají odborníci, netrpím depresemi, vyhýbám se škarohlídům...... tak snad mi to -" proplouvání životem " ještě pár let vydrží.
Lidmila Nejedlá
22.1.2017 19:54
Nepozoruji se, vím, že bych měla. Tělo si řekne. Od doby, co znám i60, nemá deprese šanci.
Jana Šenbergerová
22.1.2017 16:51
1. snažím se
2. věnuji
3. můj celoživotní problém
4. ta mi určitě nehrozí
5. mám
6. kdo se nebrání lásce, nemusí se potýkat s cukrovkou
7. to bohužel souvisí i s pitným režimem
8. snažím se
9. ani náhodou
10. mám jich tak akorát, ale stejně nestíhám
Jinak je to ovšem téma na dlouhou a bouřlivou debatu. :-)
Zuzana Pivcová
21.1.2017 19:11
To desatero je sice velmi pozitivní a poučné, ale už každý jednotlivý bod by stál za samostatný výukový kurs. Vše je složitější, kombinované a něčím dalším podmíněné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA